Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Cele mai frumoase locuri din Cuba. Apetitul romanilor pentru destinatii turistice indepartate a crescut constant in ultimii ani, iar Cuba se numara printre tarile unde peisajele de o frumusete extraordinara, ospitalitea localnicilor, istoria si cultura formeaza un ansamblu irezistibil pentru orice pasionat de calatorii. Dintre zecile de obiective care merita sa fie vizitate, iata o selectie cu cele mai frumoase locuri din Cuba. continuă pe Adevărul

Statia de metrou Piata Victoriei nu se inchide, dar inca poti admira cele mai frumoase statii din lume

ANPC a cerut oprirea traficului la metrou dupa ce o persoana si-a prins piciorul intre peron si tren. UPDATE:Metrorex a emis o informare oficiala potrivit careia statia Victoriei nu va fi inchisa. Precizam ca in cadrul discutiilor nu au fost identificate masuri pe care ar urma sa le ia Metrorex si in nici un caz [].

incantatoarea Nina Cassian: a scris cele mai frumoase versuri de dragoste si a sedus scriitori celebri

Consacrata pentru aportul adus literaturii romane, galateanca Nina Cassian a trait intens si a scris cele mai frumoase poezii de dragoste. Efervescenta sa a facut ca scriitori celebri, precum Ion Barbu, Marin Preda si Nichita Stanescu, sa ii cada in mreje si sa se indragosteasca de ea.

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Timp primavaratic in februarie. Vor fi cele mai inalte temperaturi din ultimii 15 ani

Vremea se incalzeste treptat, iar in cateva zile temperaturile vor ajunge pana la +15 grade Celsius, in regiunile din sud, fiind cele mai inalte valori inregistrate in ultimii 15 ani.

Republica Moldova, printre cele mai corupte tari din lume

Republica Moldova ocupa locul 33 din 168 de tari in clasamentul privind indicele coruptiei elaborat anual de organizatia Transparency International. Astfel, tara noastra este mai corupta decat state precum Bosnia si Hertegovina, Macedonia sau Albania.

Dinozaurii de la Rapa Rosie: cele mai spectaculoase descoperiri din siturile aflate in zona Sebesului

Rezervatia naturala Rapa Rosie de langa orasul Sebes, judetul Alba, precum si zone din apropierea acesteia sunt faimoase in lumea stiintifica pentru varietatea de fosile din cretacicul tarziu in urma cu aproximativ 68 de milioane de ani) pe care le adaposteste, precum cele de crocodili, mamifere, broaste testoase si dinozauri.

Cele mai bune filme inspirate din fapte reale

Filmele sunt extraordinare pentru momentele in care vrei sa te detasezi de realitate, dar parca sunt si mai interesante atunci cand stii ca au ca punct de plecare un eveniment care s-a petrecut cu adevarat. Prin urmare, noi ne-am gandit la o lista cu cele mai bune filme inspirate din povesti reale pe care le-am [].

Oamenii au scris care sunt cele mai mari regrete ale lor. Toti au avut ceva in comun. Rezultatul impresionant al experimentului

Locuitorii orasului New York au fost invitati sa scrie cu creta, pe o tabla instalata pe un gard din centrul metropolei, care sunt cele mai mari regrete ale lor. La inceput, fiecare mesaj parea unic. Pana la.

Cele mai vandute 20 de modele de masini noi in Europa

Piata auto europeana a crescut anul trecut cu peste 9% fata de 2014, la 14,2 milioane de masini noi, fiind cel mai mare nivel inregistrat in ultimii sapte ani. Cele mai vandute patru modele de masini noi in Europa au avut comenzi de peste 300. 000 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )