Libnet.ro
UNICEF

11:00

Oamenii de stiinta au dat verdictul: Simona Halep nu are nici macar 5% sanse sa castige Australian Open

Adevărul Adevărul,
Oamenii de stiinta au dat verdictul: Simona Halep nu are nici macar 5% sanse sa castige Australian Open

La indemnul Federatiei de Tenis din Australia, pe baza unui algoritm matematic, o echipa de cercetatori a incercat sa descopere cine va fi viitoarea campioana de la Australian Open. continuă pe Adevărul

Ce jucator ai lua cu tine pe o insula pustie? Raspunsul INCREDIBIL dat de Simona Halep

Pana sa debuteze marti la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a acordat un interviu jurnalistului Ravi Ubha. Campioana noastra a fost intrebata ce jucator ar lua cu ea pe o.

DigiSport: Ce jucator ai lua cu tine pe o insula pustie? Raspuns fara ezitare dat de Simona Halep

Simona Halep Australian Open |Simona Halep va debuta la Australian Open 2019 marti, de la ora 10:00, contra estoniencei Kaia Kanepi 70 WTA). Partida liderului WTA este prima din sesiunea de seara de pe Margaret Court Arena.

Simona Halep are o cota imensa, pentru un lider WTA, la castigarea trofeului Australian Open. Nu e in primele 5 locuri

Cotele pentru un triumf al Simonei Halep la primul Grand Slam al anului variaza intre 12 si 17, media fiind undeva la 14. 50, o cota foarte mare pentru un lider WTA.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Ajutor pentru Simona Halep! Cate puncte va avea avans fata de principala urmaritoare inainte de Australian Open

Simona Halep va incepe turneul de la Australian Open din postura de lider in clasamentul WTA si are sanse sa ramana acolo si dupa competitie.

Semnal de alarma pentru Simona Halep la Melbourne

Pe Simona Halep o asteapta un turneu Australian Open infernal, drumul spre o posibila reeditare a finalei din 2018 fiind extrem de dificil.

VIDEO Andy Murray, omagiat de Simona Halep si alte jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep, Johanna Konta si Naomi Osaka se afla printre jucatoarele care i-au adus un omagiu lui Andy Murray, intr-un filmulet postat pe site-ul WTA, dupa ce britanicul a anuntat ca Australian Open ar putea fi ultimul sau turneu din cariera.

Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi va avea loc marti, de la ora 10:00/ Programul fetelor noastre n primul tur

Simona Halep va evolua in primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, marti, la ora 10. 00, conform programului anuntat de organizatori. Meciul este programat primul pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara, de la ora locala 19.

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot.

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )