Libnet.ro
UNICEF

08:45

Oana l-a ABANDONAT pe Viorel Lis? S-a afisat cu un barbat misterios: Ce repede l-ai agatat (FOTO)

B1 B1,
Oana l-a ABANDONAT pe Viorel Lis? S-a afisat cu un barbat misterios: Ce repede l-ai agatat (FOTO)

Desi Viorel Lis nu are o stare de sanatate foarte buna, Oana iese din ce in ce mai des in oras cu prietenii ei. in acest weekend, blondina s-a afisat cu un barbat misterios si a postat imaginea pe retelele. continuă pe B1

Miracol in SHOWBIZ! Viorel Lis, aparitie surpriza in public! OANA LIS si-a frecat ochii! La asta nimeni nu se astepta (FOTO)

Oana Lis a postat o fotografie cu Viorel Lis la masa, pe pagina sa de Facebook. Cu Vio la iarba verde, a scris blonda in dreptul imaginii. Prietenii virtuali s-au bucurat sa vada ca Viorel Lis se simte mai.

Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Blestem in lumea mondena! OANA LIS a pierdut lupta! Imagini dureroase de la MORMANTUL lui VIOREL LIS! Din pacate s-a intamplat (FOTO)

Oana Lis a identificat cauza nenorocirilor prin care a trecut in ultima perioada. Ea este de parere ca de vina este cadous pe care Viorel Lis l-a primit in urma cu cativa ani: o cruce cu totul aparte,.

Gata, FINALUL a venit... Oana Lis a facut anuntul trist, in LACRIMI: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i greu si sa articuleze cuvintele. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in.

E ca si MORT... Oana tocmai a facut anuntul TRIST: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )