Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oana Lis a izbucnit in hohote de plans! Din pacate e adevarat: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Oana Lis a izbucnit in hohote de plans! Din pacate e adevarat: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindui foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un. continuă pe B1

E ca si mort! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar Viorel Lis! Oana Lis, in lacrimi...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Oana Lis a facut, iN LACRIMI, anuntul trist despre fostul primar Viorel Lis: Nu imi e rusine sa recunosc...

Oana Lis este din ce in ce mai afectata de problemele de sanatate ale lui Viorel, aceasta simtind ca nu mai face fata de una singura traumelor emotionale. in acest context, Oana a apelat la un.

Decizia RADICALA luata de Oana Lis dupa ce s-a aflat de boala grava a lui Viorel: Nu imi e rusine sa recunosc...

Oana Lis este din ce in ce mai afectata de problemele de sanatate ale lui Viorel. Sotia fostului primar al Bucurestiului simte ca nu mai face fata de una singura traumelor emotionale si a apelat la un.

Parastasul a fost facut de vedete... Din pacate, anuntul tocmai a fost facut: Este vorba de indragitul Nea Marin, vedeta Antenei 1...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Gina Pistol, Margherita de la.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Anuntul TRIST al zilei tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de Anca Pandrea, fosta sotie a regretatului Iurie Darie...

Anca Pandrea, vaduva lui Iurie Darie, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai.

BLESTEMUL IONELEI PRODAN! Anamaria risca sa piarda TOTUL! Din pacate nu a scapat de cel mai negru COSMAR

Anamaria Prodan este vedeta din Romania care are motiv sa se teama atunci cand vine vorba despre epidemia de pesta porcina. Putini stiu ca una dintre afacerile impresarei este o ferma de porci intemeiata in.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )