Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oana Lis plange in hohote... Din pacate, s-a sfarsit: Celebrul primar Viorel Lis tocmai a...

B1 B1,
Oana Lis plange in hohote... Din pacate, s-a sfarsit: Celebrul primar Viorel Lis tocmai a...

Oana Lis si Viorel Lis se afla intr-o perioada deliata a vietii lor, acest lucru fiind cauzat de problemele de sanatate multiple ale fostului primar al Capitalei. O alta problema din viata celor doi. continuă pe B1

Oana Lis plange in hohote! Din pacate, s-a sfarsit: Celebrul primar Viorel Lis tocmai a...

Oana Lis si Viorel Lis se afla intr-o perioada deliata a vietii lor, acest lucru fiind cauzat de problemele de sanatate multiple ale fostului primar al Capitalei. O alta problema din viata celor doi.

Anuntul trist a fost facut chiar de medici, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

E ca si mort... Chiar e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis e in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Sotia lui Viorel Lis a uitat de juramintele pe care i le-a facut sotului ei la nunta, ca ii va fi aproape la bine si la greu, potrivitcancan. ro. Potrivit unor informatii aparute recent, Oana Lis.

Totul s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist printre lacrimi: Din pacate fostul edil Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in.

RETRAGEREA MOMENTULUI in tenis! Va fi noul LIDER MONDIAL! Din pacate, o veste TRISTA

Rafael Nadal si-a anuntat retragerea de la Masters-ul de la Paris cu putin timp inainte de startul partidei cu Fernando Verdasco, din turul doi. in urma deciziei de saptamana viitoare, Novak Djokovic va fi nou.

Da, din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

Vestea SOC a cazut ca un TRASNET! Din pacate, este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

Anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2909 seconds )