Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oana Pellea este in doliu. A murit o mare actrita a scenei romanesti. Cine a fost Patricia Grigoroiu

Playtech Playtech,
Oana Pellea este in doliu. A murit o mare actrita a scenei romanesti. Cine a fost Patricia Grigoroiu

Patricia Grigororiu a murit! Este doliu in Romania la inceputul anului 2020. O mare actrita a scenei si filmului romanesc s-a stins din viata. Este vorba despre Patricia Grigoroiu, iar vestea a cazut ca un traznet pentru familie si cei care au cunoscut-o si au lucrat cu ea. Anuntul mortii sale a fost facut dec . continuă pe Playtech

Victor Rebengiuc, Ion Caramitru si Oana Pellea intr-un spectacol despre Revolutie la TNB: E despre noi, despre cei care s-au lasat mintiti, cei care au rabufnit cu ura, despre morti, despre niciun vinovat

Un spectacol despre noi, despre comunisti, despre barbari, despre cei supusi, despre cei care nu s-au revoltat, despre cei care s-au lasat mintiti, despre cei care au rabufnit cu ura, cu violenta, despre morti, despre niciun vinovat. Aveam aproape 10 ani, eram in Arad si am ramas cu senzatii dure in mine, isi aminteste regizoarea Carmen Lidia Vidu. 30 de ani mai tarziu, impreuna cu cinci actori ai Teatrului National din Bucuresti, regizoarea care a gandit proiectul de teatru documentar Jurnal de Romania si l-a dus pe unele dintre cele mai importante scene de teatru din Europa porneste din nou la dialog. Ion Caramitru, Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Florentina Tilea si Daniel Badale vor spune jurnalul unei Revolutii, pe scena TNB.

Doliu pe scena teatrului romanesc. A murit actrita Patricia Grigoriu, fata superba cu ras molipsitor

A murit actrita Patricia Grigoriu, descrisa de colegi drept fata superba cu ras molipsitor. Oana Pellea este una dintre marile nume ale teatrului romanesc care au transmis mesaje de condoleante dupa aceasta pierdere uriasa pentru scena din Romania.

ROMANIA, iN LACRIMI! A MURIT o MARE DOAMNA a teatrului romanesc! Ce PIERDERE IMENSA ....

Teatrul romanesc este in doliu, dupa ce o mare actrita a plecat la ceruri. Actrita Patricia Grigoriu a murit in urma unei grele suferinte. Patricia Grigoriu era cunoscuta pentru rolurile din filmele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )