Libnet.ro
UNICEF

23:15

ROMANIA, iN LACRIMI! A MURIT o MARE DOAMNA a teatrului romanesc! Ce PIERDERE IMENSA ....

B1 B1,
ROMANIA, iN LACRIMI! A MURIT o MARE DOAMNA a teatrului romanesc! Ce PIERDERE IMENSA ....

Teatrul romanesc este in doliu, dupa ce o mare actrita a plecat la ceruri. Actrita Patricia Grigoriu a murit in urma unei grele suferinte. Patricia Grigoriu era cunoscuta pentru rolurile din filmele. continuă pe B1

Doliu peste Romania: inca o mare DOAMNA A TEATRULUI ne-a parasit, chiar in ajun de Revelion! (FOTO)

Doliu in lumea teatrului romanesc! Cu putin timp inainte ca anul 2019, unul in care am pierdut multe personalitati din domeniul artistic, sa se incheie, ne-a mai parasit un nume marcant al.

Doliu pe scena teatrului romanesc. A murit actrita Patricia Grigoriu, fata superba cu ras molipsitor

A murit actrita Patricia Grigoriu, descrisa de colegi drept fata superba cu ras molipsitor. Oana Pellea este una dintre marile nume ale teatrului romanesc care au transmis mesaje de condoleante dupa aceasta pierdere uriasa pentru scena din Romania.

Cel mai mare succes teatral romanesc, peste hotare, din 2019. Povestea printesei deocheate a fost aplaudata de inalti oficiali europeni la Bruxelles

1200 de spectatori, diplomati, politicieni de rang inalt, oameni de cultura si de afaceri s-au bucurat, la Bruxelles, de spectacolul Povestea printesei deocheate, productie a Teatrului Radu Stanca. Spectacolul regizat de Silviu Purcarete, cu o scenografie semnata de Dragos Buhagiar, a avut trei reprezentatii, in decembrie, in cadrul Festivalului Europalia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )