Libnet.ro
UNICEF

10:30

Oana Radu, jignita fara mila in ziua nuntii din cauza sotului ei. De la ce a pornit totul

Playtech Playtech,
Oana Radu, jignita fara mila in ziua nuntii din cauza sotului ei. De la ce a pornit totul

Desi a trecut prin momente cumplite in urma mortii iubitului sau, acum iubeste din nou! Oana Radu a fost jignita fara mila chiar in ziua nuntii sale. Ce s-a intamplat?! Oana Radu, criticata aspru de internauti Dupa tragedia pierderii iubitului, Oana Radu iubeste si este iubita din nou! Din pacate, se gasesc intotdeauna persoane care . continuă pe Playtech

Oana Radu s-a maritat. Cine este alesul!

Oana Radu este in culmea fericirii! Artista a devenit in weekend sotia barbatului care a sustinut-o si a ajutat-o sa ajunga la silueta mult dorita. Afla despre cine este vorba! .

Pensionar din Cluj batut fara mila de un barbat pe care l-a anuntat ca ii va fi taiat curentul

Un pensionar in varsta de 69 de ani, din Cluj, angajat la o firma de curierat, a fost batut fara mila de un barbat pe care l-a anuntat ca ii va fi taiat curentul. Scenele extrem de violente au fost filmate de o camera de supraveghere.

Viorel si Vulpita, jigniti pentru ca s-au sarutat in public. Fanii i-au taxat fara mila: Jalnici

Viorel si Vulpita nu mai au priza de altadata la public. Acestia au fost jigniti de fani pentru ca s-au sarutat atat la o plimbare, cat si in cadrul emisiunii Acces Direct. Sotii Stegaru, jigniti de fani pentru ca s-au sarutat in public Vulpita, Viorel si noua poveste reincalzita de dragoste i-a facut pe fanii .

Tragedie fara margini la Cluj. O tanara a murit dupa ce a fost injunghiata fara mila de iubitul gelos

Tragedie fara margini duminica noapte in Cluj. O tanara de 30 de ani, originara in Suceava a fost ucisa fara mila de barbat. Femeia nu a mai avut nicio sansa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )