Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oana Roman, dezvaluiri despre scandalul din Casa Regala a Romaniei

Antena3 Antena3,
 Oana Roman, dezvaluiri despre scandalul din Casa Regala a Romaniei

Oana Roman a comentat scandalurile in care a fost implicata Casa Regala. Aceasta s-a intors in media si modereaza o emisiune online intitulata Oana Punct Roman unde critica. continuă pe Antena3

Continua scandalul din Casa Regala. Principele Nicolae arunca bomba: Acceptul retragerii titlului nu e scris de mine

Principele Nicolae, pe numele sau Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, transmite ca acceptul retragerii titlurilor sale, din 2015, nu este scris de el si nici semnat pana la aceasta ora .

Fostul principe Nicolae, dezvaluiri despre indepartarea sa din Casa Regala: Cum i-a fost cumparata tacerea si care este relatia sa cu Principesa Margareta

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai face noi dezvaluiri din interiorul Casei Regale in contextul scandalului care a izbucnit recent atunci cand acesta a vrut sa-si viziteze bunicul, aflat pe.

ULTIMA ORA: Din NEFERICIRE, Casa Regala a facut TERIBILUL anunt. Din pacate, REGELE MIHAI ...

Casa Regala a transmis un nou mesajdespreRegeleMihai. Familia Regala a anuntat, printr-un comunicat, faptul ca starea de sanatate a Regelui Mihai este una ingrijoratoare: nu comunica.

Casa Regala: Starea Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani; Principesa Margareta se poate intoarce in tara

Casa Regala informeaza, intr-un comunicat transmis duminica Agerpres, ca starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele doua saptamani, desi Majestatea Sa continua sa se afle intr-o situatie ingrijoratoare de sanatate, iar medicii au transmis ca Principesa Mostenitoare Margareta se poate intoarce in tara deocamdata.

Casa Regala: Starea Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani, dar medicii considera prea riscanta deplasarea la spital

Starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani, arata un comunicat transmis de Casa Regala. Cu toate acestea, Regele Mihai se afla intr-o situatie ingrijoratoare, arata comunicatul.

Oana Roman, socata de faptul ca Madalina Ghenea a fost inselata: Cum Doamne iarta-ma...

Oana Roman se recunoaste socata de faptul ca Madalina Ghenea a fost inselata de tatal fetitei sale si sustine ca nu intelege cum a fost posibil acest lucru. Ma intreb cum.

SECURITATEA infiltrata in Casa Regala! Secretul naucitor care deconspira VERIGA SLABA in succesiunea la tron (FOTO)

Documente explozive au intrat in posesia jurnalistilor de la cotidianul BunaZiua Iasi care sugereaza ca familia regala a Romaniei este formata din impostori si chiar persoane care au colaborat.

Venus Williams, jefuita - Bunuri in valoare de 400.000 de dolari au fost furate din casa jucatoarei

Hotii au furat bunuri in valoare de aproximativ 400. 000 de dolari din locuinta jucatoarei de tenis Venus Williams, a anuntat, joi, politia americana, citata de New York Times.

Dan Negru, mesaj amar despre vedetele din Romania: Cine ar putea sa faca asta?

Vedeta Antenei 1 comenteaza pe un ton usor amar viata artistica din Romania, una care nu reuseste deloc sa treaca granitele vecinilor. Havasi , artistul ungur, a adunat vreo 12 mii de romani in.

OFICIAL Ministerul Dezvoltarii, despre lucrarile din dosarul Tel Drum-Dragnea: Corectiile de milioane de euro au fost platite din bugetul de stat, in 2014

Corectiile financiare de milioane de euro decise in cazul a doua lucrari care fac acum obiectul dosarului Dragnea-Tel Drum, deschis de Directia Nationala Anticoruptie DNA), au fost platite in anul 2014, de la bugetul de stat al Romaniei, a confirmat oficial Ministerul Dezvoltarii Regionale MDRAPFE). Prin aceste corectii, Romania a suportat din bugetul propriu cheltuielile efectuate in poiectele europene in cauza, neutilizand in loc banii de la Uniunea Europeana. Intr-un raspuns oferit vineri la solicitarea HotNews, ministerul precizeaza ca la una dintre lucrari MDRAPFE va fi nevoit sa se constituie parte civila intr-un eventual proces penal in acest caz, pentru a-si putea recupera acest prejudiciu de la presupusii vinovati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )