Libnet.ro
UNICEF

05:00

Oana Roman, reactie vehementa, dupa ce Marius Elisei i-ar fi facut avansuri unui transsexual. Noi suntem

Playtech Playtech,
Oana Roman, reactie vehementa, dupa ce Marius Elisei i-ar fi facut avansuri unui transsexual. Noi suntem

Oana Roman a reactionat dupa ce mesajele dintre tatal copilului ei si un transsexual au devenit publice. Cum raspunde povestii controversate care il are in prim-plan pe sotul ei? Oana Roman, reactie dupa povestea intortocheata a lui Marius cu un transsexual Cel mai recent scandal din showbiz il are in prim-plan pe nimeni altul decat . continuă pe Playtech

Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Primele declaratii despre aventura cu un celebru transsexual

Marius Elisei a recunoscut discutia purtata cu un transsexual renumit, pe nume Delia Rexha si a acceptat sa vorbeasca despre acest subiect. Va reamintim ca el si Oana Roman au decis sa-si mai acorde o sansa, dupa ce vedeta si-a anuntat separarea. Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Marius Elisei a fost contactat telefonic, dupa ce .

Scandalul care zguduie showbiz-ul! Oana Roman, inselata de Marius Elisei cu un transsexual celebru de la noi

La finalul anului trecut, fiica fostului premier Petre Roman a surprins pe toata lumea cu decizia de a divorta. Desi au revenit la sentimente mai bune, motivul disputei abia acum ar fi iesit la iveala. Scandalul care zguduie showbiz-ul Se pare ca, potrivit cancan. ro, partenerul de viata al Oanei Roman ar fi fost surprins pe .

BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Sotul OANEI ROMAN a avut discutii incendiare CU UN TRANSEXUAL? PRIMELE DECLARATII ale lui MARIUS ELISEI!

Marius Elisei si sotia sa, Oana Roman, s-au separat in urma cu o luna spre surprinderea tuturor fanilor, reusind totusi sa treaca peste problemele din cuplu si sa revina la sentimente mai bune recent, cand.

Ce dezvaluiri uluitoare face transsexualul Delia Rexha despre Marius Elisei. Ce i-a aratat intr-o filmare sotul Oanei Roman

Scandalul momentului in showbiz. Transsexualul Delia Rexha dezvaluie tot ce s-ar fi intamplat intre ea si Marius Elisei. Ce i-a aratat intr-o filmare sotul Oanei Elisei? Transsexualul Delia Rexha, dezvaluiri despre Marius Elisei Marius Elisei, sotul Oanei Roman, a intrat intr-un mare scandal in care este implicat si transsexualul Delia Rexha, fosta iubita a lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )