Libnet.ro
UNICEF

17:00

Oana Roman, suparata pe Florin Pastrama, chiar dupa nunta cu Brigitte Sfat. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Oana Roman, suparata pe Florin Pastrama, chiar dupa nunta cu Brigitte Sfat. Ce s-a intamplat

Oana Roman, de-a lungul timpului, a aparut in presa, fie cu problemele personale, fie cu alte mici contre cu diverse persoane. Se pare ca a mai avut un conflict si cu Florin Pastrama. Oana Roman, suparata pe Florin Pastrama, chiar dupa nunta cu Brigitte Sfat Anul trecut, in vara lui 2019, Oana Roman s-a ocupat, . continuă pe Playtech

Oana Roman, in LACRIMI! SOC, ce i-a facut Marius Elisei! Vedeta a plans in direct, la TV! E de NECREZUT...

Oana Roman si Marius Elisei au deci sa se separe, chiar daca au un copil impreuna. La sfarsitul anului 2019, vedeta tv a scris un mesaj dureros pe retelele de socializare, in care marturisea ca mariajul ei cu.

Oana Roman si Marius Elisei, prima aparitie publica dupa impacare. Cine i-a insotit

Oana Roman este cu siguranta vedeta momentului din showbiz-ul romanesc. Dupa intregul scandal cu privire la divortul ei de Marius Elisei, ea apare acum pentru prima data in public, alaturi de sotul ei, dupa ce s-au impacat. Oana Roman si Marius Elisei, cu cine s-au pozat cei doi dupa ce s-au impacat Dupa toata nebunia .

HALUCINANT! OANA ROMAN, prinsa in fapt! I-a luat mana si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat oficial. Ce a declarat vedeta dupa ce si-a sarutat sotul la TV

Pe 11 decembrie, Oana soca presa mondena din Romania, dar si pe fanii ei, anuntand separarea de sot. Cu toate ca au avut multe probleme in casnicie de-a lungul celor 7 ani petrecuti impreuna, nimeni nu se gandea ca vor face cu adevarat pasul acesta. Tot atunci cunoscuta vedeta a vorbit pentru prima oara despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )