Libnet.ro
UNICEF

13:00

Oana Sarbu, din nou liceeana la Cronica Carcotasilor

Adevărul Adevărul,
Oana Sarbu, din nou liceeana la Cronica Carcotasilor

Dupa 28 de ani, Oana Sarbu imbraca din nou sarafanul de eleva, la Cronica Carcotasilor, in continuarea seriei Liceeni, alaturi de Alex Bogdan, Orlando Ivan si Pustiu. Tot in editia de miercuri, Loredana vine in platoul emisiunii. continuă pe Adevărul

Oana Sarbu, din nou liceana la Cronica Carcotasilor

Dupa 28 de ani, Oana Sarbu imbraca din nou sarafanul de eleva, la Cronica Carcotasilor, in continuarea seriei Liceeni, alaturi de Alex Bogdan, Orlando Ivan si Pustiu. Tot in editia de miercuri, Loredana vine in platoul emisiunii.

Fara oprire! Zac Efron iubeste din nou

A iesit din nou de pe piata, iar dragostea pare sa-l fi prins din nou in mreje pe Zac Efron. Despre starul din High School Musical se zvoneste ca iubeste iarasi, dupa ce a fost zarit sosind in.

Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

Dan Voiculescu contesta din nou condamnarea primita in dosarul ICA. La Curtea de Apel Bucuresti a fost depusa o contestatie in anulare incercand sa scape de pedeapsa primita. Este vorba de 10 ani de inchisoare cu executare din dosarul ICA.

Rusia a redus din nou livrarile de gaze ca Romania: Gazprom a anuntat o scadere de 9,2%

Rusia a redus din nou, luni, livrarile de gaze pentru Romania, cu 9,2 procente, relateaza HotNews. Pentru luni, scaderea initiala anuntata de dispeceratul Gazprom din Sofia era de 10,6%, dar au revenit ulterior.

Laureatul Nobelului pentru Economie in 2001: Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro

Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro, avertizeaza laureatul premiului Nobel pentru Economie in 2001, Joseph Stiglitz. Acesta este ingrijorat si de situatia economiei americane. Economistul sustine ca nu.

Model din nou in rochie de mireasa! A devenit sotie de magnat

Si-a gasit fericirea la ceva timp dupa divortul de un cantaret celebru, iar acum a imbracat rochia de mireasa, chiar daca este insarcinata.

Nervii bancherilor intinsi la maxim: ce se intampla daca o mare banca intra din nou in faliment?

Sefii trezoreriilor din mai multe banci britanice si americane au participat luni la un test in urma caruia va fi evaluata reactia acestora in cazul in care o banca multinationala ar intra in faliment, eveniment similar colapsului Lehman Brothers din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )