Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oana Zavoranu, aproape de despartire. Ce problema a avut actrita

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, aproape de despartire. Ce problema a avut actrita

Desi nimeni nu a dat vreo sansa relatiei lor, se pare ca nici diferenta de 14 ani de varsta dintre ei si nici personalitatile diferite nu i-au separat. Oana Zavoranu vorbeste despre un moment in care a fost aproape de despartire de sotul ei, Alex Arshaf. Oana Zavoranu spune tot despre momentele grele din relatia . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, umilinta dura pentru Anda Adam. Ce a indraznit sa spuna: Sa ne fereasca Dumnezeu!

Oana Zavoranu continua razboiul declarat reprezentantelor din lumea influencerilor, iar de data acesta se ia la tranta cu Anda Adam. Aceasta a facut o postare pe Facebook in care a criticat-o dur pe artista. Oana Zavoranu, umilinta dura pentru Anda Adam Oana Zavoranu nu se dezminte. Dupa ce a criticat mai multe nume din showbiz-ul .

Oana Zavoranu a luat-o in colimator si pe Ruby. A jignit-o fara mila: Miloaga asta multumeste pentru pomana

Dupa ce saptamanile trecute a lansat mai multe atacuri dure la adresa vedetelor, printre care Adelina Pestritu, Bianca Dragusanu, Oana Roman, Selly si Anda Adam, Oana Zavoranu a luat-o in colimator acum si pe Ruby. Oana Zavoranu e de neoprit. Querida a luat-o in colimator si pe Ruby in urma cu putin timp, Oana Zavoranu .

De ce Oana Roman nu o place pe Oana Zavoranu. Bruneta a spus tot adevarul

Dupa ce le-a criticat pe toate vedetele din Romania care sunt influenceri, Oana Zavoranu a trecut la treburi mai serioase. Aceasta si-a facut canal de YouTube. De curand, actrita din Sacrificiul a povestit de ce Oana Roman nu o place deloc. Bruneta a spus tot adevarul, spre surprinderea fanilor! Motivul pentru care Oana Roman nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )