Libnet.ro
UNICEF

18:45

Oana Zavoranu, umilinta dura pentru Anda Adam. Ce a indraznit sa spuna: Sa ne fereasca Dumnezeu!

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, umilinta dura pentru Anda Adam. Ce a indraznit sa spuna: Sa ne fereasca Dumnezeu!

Oana Zavoranu continua razboiul declarat reprezentantelor din lumea influencerilor, iar de data acesta se ia la tranta cu Anda Adam. Aceasta a facut o postare pe Facebook in care a criticat-o dur pe artista. Oana Zavoranu, umilinta dura pentru Anda Adam Oana Zavoranu nu se dezminte. Dupa ce a criticat mai multe nume din showbiz-ul . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu a luat-o in colimator si pe Ruby. A jignit-o fara mila: Miloaga asta multumeste pentru pomana

Dupa ce saptamanile trecute a lansat mai multe atacuri dure la adresa vedetelor, printre care Adelina Pestritu, Bianca Dragusanu, Oana Roman, Selly si Anda Adam, Oana Zavoranu a luat-o in colimator acum si pe Ruby. Oana Zavoranu e de neoprit. Querida a luat-o in colimator si pe Ruby in urma cu putin timp, Oana Zavoranu .

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva

Face ce face si ajunge mereu sa fie in disputa cu cineva. Dupa ce a fost jignita de fosta sotie a lui Pepe, Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva! Ce mesaj i-a transmis Bianca Dragusanu Oanei Zavoranu Dupa ce a fost atacata pe Instagram de Oana .

Partenerul lui Alex Bodi, lovitura dura pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a facut blondei

Partenerul de afaceri al lui Alex Bodi, lovitura dura pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a facut croatul Josip Heit blondei este total neasteptat. Bianca Dragusanu nu mai este in gratiile partenerului de afaceri al lui Alex Bodi Dupa despartirea de Alex Bodi si incarcerarea acestuia, partenerul afaceristului din Medias i-a dat o lovitura dura Biancai Dragusanu.

Lovitura financiara dura pentru Sorin Ovidiu Vantu. Ce se intampla cu averea lui

Sorin Ovidiu Vantu, unul dintre cei mai controversati milionari romani, se confrunta cu o situatie dificila. Astfel ca la 19 ani de la divort, acesta este obligat sa-si imparta averea cu fosta lui partenera de viata, cu care a fost casatorit vreme de 14 ani, scrie cancan. ro. Lovitura financiara dura pentru Sorin Ovidiu Vintu De .

Lovitura dura pentru cantareata Crina Mardare. Ce i-a facut secretara ei in instanta

Lovitura dura pentru cantareata Crina Mardare in plina pandemie de coronavirus. Ce i-a facut secretara ei in instanta este de neimaginat. Iata ce spune avocatul femeii. Crina Mardare, data in judecata Printre romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza pandemiei de coronavirus este si secretara scolii de muzica a uneia dintre cele mai .

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca .

De ce Oana Roman nu o place pe Oana Zavoranu. Bruneta a spus tot adevarul

Dupa ce le-a criticat pe toate vedetele din Romania care sunt influenceri, Oana Zavoranu a trecut la treburi mai serioase. Aceasta si-a facut canal de YouTube. De curand, actrita din Sacrificiul a povestit de ce Oana Roman nu o place deloc. Bruneta a spus tot adevarul, spre surprinderea fanilor! Motivul pentru care Oana Roman nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )