Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oana Zavoranu, decizie radicala in aceste vremuri. Ce se va intampla in clinica ei

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, decizie radicala in aceste vremuri. Ce se va intampla in clinica ei

Oana Zavoranu a luat o decizie radicala in contextul epidemiei cu coronavirus. Cum isi va desfasura activitatea clinica pe careo detine? Ce se intampla cu clientii care au deja programari? Oana Zavoranu, decizie radicala in privinta clinicii sale Multe afaceri au de suferit in aceste vremuri, cand pandemia cu COVID-19 a pus stapanirea pe o . continuă pe Playtech

Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat acum partenera lui Mircea Badea

Vedetele din showbiz-ul romanesc au ales diferite masuri de precautie pentru a-si proteja sanatatea, in contextul actual al pandemiei de COVID-19. Printre ele se numara si Carmen Bruma, care a luat o decizie radicala. Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat partenera lui Mircea Badea? Avand in vedere situatia dificila in care ne aflam, si .

George Burcea si Andreea Balan, divort la tribunal. Ce decizie radicala a luat acum artista

Divortul dintre George Burcea si Andreea Balan nu se va petrece la notar, ci la tribunal. Aceasta este situatia si asa ramane. Nu-mi doresc sa mai fiu asociata ca imagine. George Burcea si Andreea Balan, divort la tribunal George Burcea si Andreea Balan vor divorta nu la notar, lucru care ar fi simplificat procedura, ci .

Anularea pensiilor speciale, masura care ar trebui luata in aceste vremuri? Mesajul care i-a indignat pe romani

In acest moment in Romania sunt peste 9 miliarde de lei bugetati anul trecut pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, asa dar, in total, in Romania se platesc, anual, aproape 160. 000 de pensii speciale. Anularea pensiilor speciale, masura care .

Singura tara in care se mai joaca fotbal, in aceste vremuri: Beti multa vodca o sa ucideti virusul

In fiecare colt al mapamondului, competitiile sportive au fost anulate, campionatele au fost suspendate, iar oamenii stau in casa. Trebuia insa sa existe o exceptie de la aceasta regula. Toata Europa se afla in modul panica totala. Granitele s-au inchis, autoritatile iau masuri din ce in ce mai extreme pentru ponderarea raspandirii pandemiei, iar un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )