Libnet.ro
UNICEF

08:00

Oana Zavoranu, decizie radicala. I-a surprins pe toti: nu mai vrea sa auda

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, decizie radicala. I-a surprins pe toti: nu mai vrea sa auda

Dupa lupta cu influencerii din Romania, si dupa multele controvesrse, se pare ca Oana Zavoranu s-a cam saturat. Ultima decizie anuntata pe retelele de socializare i-a luat prin surprindere pe fani. Oana Zavoranu vrea sa plece in America Ultimele evenimente care au avut-o pe bruneta in prim plan au cam obosit-o, si recent intr-un dialog . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, mesaj pentru Raluca Pastrama dupa ce l-a inselat pe Pepe. I-a dat sah mat fostului sot

Scandalul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama pare sa nu se termine prea curand, dat fiind faptul ca in fiecare zi apar declaratii soc referitoare la relatia dintre cei doi. Recent, Oana Zavoranu si-a pus inca o data la pamant fostul sot, lasand sa se inteleaga ca se bucura pentru necazul lui. Ce spune Oana .

Printul William si familia sa nu au fost invitati la masa de Craciun. Decizie radicala luata de Regina

Se schimba regulile la Casa Regala Britanica. O traditie ce dureaza de ani buni nu va mai fi respectata in 2020. Printul William si familia sa nu au fost invitati la masa de Craciun. Un eveniment ce era organizat anual de catre Regina Elisabeta a Marii Britanii va avea, luna viitoare, un numar restrans de .

AGENTIA EUROPEANA A MEDICAMENTELOR: Se va lua o decizie privind vaccinul PfizerBioNTech cel mai tarziu la 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat astazi ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )