Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oana Zavoranu, mesaj pentru Raluca Pastrama dupa ce l-a inselat pe Pepe. I-a dat sah mat fostului sot

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, mesaj pentru Raluca Pastrama dupa ce l-a inselat pe Pepe. I-a dat sah mat fostului sot

Scandalul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama pare sa nu se termine prea curand, dat fiind faptul ca in fiecare zi apar declaratii soc referitoare la relatia dintre cei doi. Recent, Oana Zavoranu si-a pus inca o data la pamant fostul sot, lasand sa se inteleaga ca se bucura pentru necazul lui. Ce spune Oana . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cum vrea Pepe sa o pedepseasca pe Raluca Pastrama pentru ca l-a inselat. Mutare bomba dupa divort

Artistul i-a transmis sotiei sale ca este dispus sa nu mai faca dezvaluiri despre ea, daca ii cedeaza custodia celor doua fetite. Raluca nici nu vrea sa auda, iar razboiul este pe punctul de a incepe. Pepe vrea ca fiicele sale sa locuiasca alaturi de el Detalii uluitoare despre cel mai surprizator divort al anului, .

Cine a indraznit sa se bage in divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Surpriza!

Un alt nume din shobizul autohton analizeaza divortul iminent dintre Pepe si Raluca Pastrama. Este vorba despre nimeni altul decat Serghei Mizil. Astfel ca acesta a avut o reactie rapida referitoare la despartirea anului, adica cea dintre Pepe si Raluca Pastrama. Cine a indraznit sa se bage in divortul lui Pepe de Raluca Pastrama De .

Pepe i-a uluit pe toti. A vrut sa fie subtil, dar a atacat-o pe Raluca Pastrama

La telenovela divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama se adauga un nou episod. Ultimele informatii au scos la iveala faptul ca Raluca Pastrama l-ar fi inselat pe artist cu un alt barbat. Reactiile lui Pepe au fost virulente si pline de amenintari. Cea care l-ar fi avertizat pe artist ca Raluca ar avea un amant, .

Dr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, candidat PSD Bucuresti la Senat, le transmite romanilor, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca trebuie sa-si uneasca iar fortele pentru a putea invinge infectia cu Sars-COV 2.

Firea, mesaj pentru partidul lui Ponta: Ne-am dori sa purtam discutii cu partidele mai apropiate de familia noastra politica, cu care am mai avut colaborari

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea spune ca, daca va obtine cel mai mare numar de mandate in Parlament, PSD va sustine implementarea programului de guvernare pe care l-a propus, considerand normale discutiile pentru portofolii, nu si discutiile pe tema viziunii privind guvernarea. Ea sustine ca si-ar dori sa aiba discutii despre o majoritate care sa sustina Guvernul cu partide apropiate ca doctrina de PSD, relateaza News. ro. Ne putem reaminti sa si colaboram in interesul cetatenilor si sa lasam anumite tensiuni personale, anumite momente neplacute, sa stergem cu buretele ce a fost rau si sa ne amintim lucrurile bune pe care le-am facut impreuna, a sustinut Firea, referindu-se la o eventuala colaborare cu Pro Romania.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )