Libnet.ro
UNICEF

05:30

Oana Zavoranu o face praf pe Andreea Banica! De la ce a pornit totul. A fost incredibil de dura

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu o face praf pe Andreea Banica! De la ce a pornit totul. A fost incredibil de dura

Oana Zavoranu revine in spatiul public cu acuzatii si remarci dure la adresa unor vedete din media romaneasca. Printre cele vizate s-a numarat si Andreea Banica, despre care a scris recent pe retelele de socializare. Oana Zavoranu atac dur catre Andreea Banica in ultima perioada bruneta Oana Zavoranu a lansat o adevarata campanie impotriva asa-zisilor . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, declaratie surpriza la 5 ani de la moartea mamei sale, Marioara. Ce a putut sa spuna

Au trecut cinci ani de cand Marioara Zavoranu a trecut in nefiinta. in urma ei a ramas o avere considerabila, multe controverse si toate lasate fiicei sale, Oana Zavoranu. in toti acesti ani Oana a reusit sa treaca peste decesul mamei sale. Oana Zavoranu vorbeste despre Marioara Zavoranu Printre multele discutii pe care Oana ale-a .

Oana Zavoranu a facut anuntul pe care fanii il asteptau. Ce emisiune va prezenta si unde

Oana Zavoranu le-a oferit o veste deosebita fanilor sai! Cunoscuta actrita din Sacrificiul urmeaza sa reapara pe micile ecrane. Ce emisiunea urmeaza sa prezinte bruneta si pe ce post? Oana Zavoranu revine in rolul de moderator. Ce emisiune va prezenta? Oana Zavoranu este implicata in mai multe proiecte mari, iar fanii ei o vor putea .

Femeia care i-a stricat casnicia lui Pepe cu Oana Zavoranu. Este incredibil ce s-a intamplat: s-a aflat abia acum

Cine este femeia care i-a stricat casnicia lui Pepe cu Oana Zavoranu abia acum s-a aflat, desi au trecut atatia ani de atunci. Artistul a inselat-o pe Oana Zavoranu la inceputul povestii lor de iubire, sustine o femeie din Bucuresti. Laura aparut la TV si a povestit unde se desfasurau partidele de amor cu Pepe.

Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe. Oana Zavoranu si Raluca Pastrama nu au sanse in fata ei

Spre surprinderea tuturor, marea iubire a lui Pepe nu a fost nici Oana Zavoranu, dar nici Raluca Pastrama, femeia de care tocmai a divortat. Cui a apartinut, de fapt, inima cantaretului. Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe Potrivit unor informatii legate de iubirile din trecut ale lui Pepe, s-ar parea ca .

Oana Zavoranu, derapaj vulgar la adresa Adelinei Pestritu. Nimeni n-a mai vazut asa ceva

Prin definitie uninfluencer este cineva care are puterea de a afecta deciziile de cumparare ale altora. Asta se intampla din cauza autoritatii, cunostintelor, pozitiei sau relatiei sale cu publicul sau. in Romania au aparut din ce in ce mai multe astfel de personaje, persoane publice si cu notorietate. Printre acestia se numara Adelina Pestritu, Selly, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )