Libnet.ro
UNICEF

12:02

Obama, atac la Trump pentru modul in care a gestionat criza sanitara

Adevărul Adevărul,
Obama, atac la Trump pentru modul in care a gestionat criza sanitara

Fostul presedinte american Barack Obama a criticat administratia Trump, intr-un discurs sustinut sambata, pentru felul in care a gestionat criza sanitara provocata de noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Barack Obama, atac la adresa administratiei Trump referitor la gestionarea crizei sanitare

Fostul presedinte american Barack Obama a criticat, intr-un discurs sustinut sambata, administratia Trump pentru felul in care a gestionat criza sanitara provocata de noul coronavirus.

Vestea exceptionala pentru romanii care au cont bancar: se intampla cu zeci de mii de clienti

De la inceputul pandemiei de coronavirus, Guvernul a creat cadrul legal pentru romanii afectati de criza coronavirus. BRD a facut acum un bilant. BRD anunta ca, de la jumatatea lunii martie,.

MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNA IN GRUPURI: Riscati o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se aduna in grupuri in aceste zile, indemnandu-i sa nu arunce pe geam eforturile lor si ale tuturor cetatenilor responsabili, riscand o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone in care locuiesc oameni nevinovati.

incepand de luni, declaratia pe proprie raspundere e obligatorie pentru cei care merg in afara localitatii. Cat de mare e amenda pentru cei care nu o au

Incepand de luni, cei care merg in afara localitatii sunt obligati sa detina o declaratie pe proprie raspundere in care sa fie precizate motovele deplasarii.

S-a lansat un sistem de alerta timpurie pentru persoanele care resimt un impact emotional negativ

Platforma Yellow Canary analizeaza starea emotionala si psihologica a persoanelor care se inscriu pr.

Alerta pentru cei care stau la bloc! Amenzi de mii de lei daca ai asa ceva la apartament

Statul la bloc vine si cu o serie de responsabilitati de care e bine sa stii. in caz contrar risti sa te trezesti cu amenzi serioase. Recent ti-am zis delegea nr. 1962018 care acopera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )