Libnet.ro
UNICEF

10:00

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, la Sinteza Zilei

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, a venit la Sinteza Zilei pentru a vorbi despre cea mai mare realizare a carierei sale: filmul Dom Hemingway, in care joaca alaturi de staruri. continuă pe Antena3

Ma mandresc ca sunt romanca. Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, la Sinteza Zilei

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, a venit la Sinteza Zilei pentru a vorbi despre cea mai mare realizare a carierei sale: filmul Dom Hemingway, in care joaca alaturi de staruri.

Gheata de Aur din 1987: Este una dintre cele mai slabe nationale, daca nu cea mai ...

Grecia ne-a invins in barajul pentru Brazilia 2014, iar romanii vor trebui sa mai astepte inca patru ani pentru a mai spera la o calificare pentru un Mondial. Rodion Camataru, fosta Gheata de Aur din 1987, a caracterizat actuala nationala ca fiind una dintre cele mai slabe de pana acum si a criticat iesirile lui Adrian Mutu, dupa ce a aflat ca nu a fost selectionat pentru meciul de baraj. A fost o tristete, chiar daca am pierdut cu 3-1 in prima masa, sperantele erau mari inaintea .

Piata noastra de gambling ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa

Piata autohtona a jocurilor de noroc ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa, considera Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

FOTO Cele mai spectaculoase coperte de romane politiste din toate vremurile

Cartile nu ar trebui judecate dupa aparenta, insa cand vine vorba de romanele politiste, aceasta regula pica. Cel mai adesea, coperta este una dintre cele mai bune parti ale unui roman politist. Va prezentam o galerie de astfel de opere de arta, publicate la nivel international.

FOTO Cele mai spectaculoase coperte de romane politiste din toate timpurile

Cartile nu ar trebui judecate dupa aparenta, insa cand vine vorba de romanele politiste, aceasta regula pica. Cel mai adesea, coperta este una dintre cele mai bune parti ale unui roman politist. Va prezentam o galerie de astfel de opere de arta, publicate la nivel international.

O romanca de 17 ani, vedeta la Hollywood. Adolescenta din Negresti-Oas joaca intr-unul dintre cele mai vizionate seriale Disney

O romanca de 17 ani este noua Hannah Montana a Hollywood-ului. Oana Grigorut, Gregory pentru americani, a lasat satul natal de langa Negresti-Oas pentru Chicago. Acum joaca intr-unul dintre cele mai.

Muzee nestiute: Cetatea Rupea, unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei

Cetatea Rupea este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei. n prezent, Cetatea din Rupea reprezinta poate principala atractie turistica din nordul judetului Brasov. Citeste mai.

Intarcarea bebelusului: Cele mai frecvente intrebari ale mamicilor

Intarcarea reprezinta pasul in care copilul trece de la alaptarea la san catre alte surse de nutritie. Momentul in care se desfasoara aceasta tranzitie depinde de alegerea personala a mamei, care poate fi.

Cele mai tari mobile made in China.

Portalul gadget. ro a realizat un clasament interesant al celor mai bune telefoane chine-zesti care ar putea avea un cuvant de spus pe plan mondial. Este vorba de telefoane Android de top care ar face fata fara probleme in competitia cu Samsung GALAXY S4, LG G2, LG Nexus 5, HTC One sau orice alt smartphone high-end cu Android. Iata modelele de telefoane: Oppo Find 5 Este considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane Android lansate in 2013, iar pretul sau de comercializare il putem .

Cele mai chic si mici hoteluri din lume

Riad 9 din Fez Maroc), The Oyster Inn din Waiheke Noua Zeelanda) si Plus One din Berlin Germania) sunt doar cateva dintre cele mai chic si mai micute hoteluri din lume, conform cntraveller. com!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )