Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce a observat Kelemen Hunor la Dancila, in timpul intalnirii cu premierul desemnat. Liderul UDMR a dezvaluit asta presei

Antena3 Antena3,
Ce a observat Kelemen Hunor la Dancila, in timpul intalnirii cu premierul desemnat. Liderul UDMR a dezvaluit asta presei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, ca i-a placut la premierul desemnat, Viorica Dancila, faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Kelemen Hunor: Intrarea la guvernare, exclusa. Decizia privind votul la pentru noul Guvern va fi luata in 29 ianuarie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a exclus luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Oradea, intrarea la guvernare a Uniunii, precizand ca acest subiect nu exista, fiindca nu exista o astfel de solicitare nici din partea UDMR, nici din partea coalitiei PSD-ALDE, scrie News. ro. Liderul UDMR a precizat si ca decizia privind votul pentru noul Guvern va fi luata in 29 ianuarie, cand Cabinetul Dancila ar urma sa primeasca aprobarea Parlamentului.

Viorica Dancila anunta masuri de oprire a protestelor. Ce vrea sa faca premierul desemnat

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat marti ca se va apleca asupra doleantelor celor care protesteaza pentru a vedea ce ii nemultumeste si a putea lua masuri astfel incat sa nu mai fi.

Dragnea si premierul desemnat, Viorica Dancila, curteaza UDMR. intalnire, la ora 13

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila ar urma sa se intalneasca marti, cu UDMR. intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 13. Stire.

Kelemen Hunor socheaza: Intrarea la guvernare a UDMR...

Anunt soc din partea presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la o eventuala intrare a formatiunii maghiare in coalitia de guvernare. Acesta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa.

Kelemen Hunor, anunt pe tema intrarii UDMR la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, la Oradea, ca UDMR nu are, in acest moment, dorinta de a intra la guvernare, afirmand ca nu exista o astfel de solicitare din partea coalitiei, dar.

Kelemen Hunor: UDMR nu este interesat de guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, exclude o intrare la guvernare a Uniunii, sustinand ca acest subie.

Ce spune Kelemen Hunor despre o intrare la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, exclude o intrare la guvernare a Uniunii, sustinand ca acest subiect nu exista si ca nu exista o astfel de solicitare nici din partea UDMR, nici din partea coalitiei PSD n.

UPDATE Dragnea si Dancila, intalnire cu conducerea UDMR / Kelemen Hunor: Mi-a placut ca dna Dancila mi-a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la presedintele Dragnea, inclusiv la cele foarte tehnice

Presedintele PSD Liviu Dragnea, premierul desemnat Viorica Dancila si secretarul general al PSD Marian Neacsu participa la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului cabinet si al votului care urmeaza sa fie dat luni in parlament. UPDATE: Mi-a placut ca doamna Dancila mi-a raspuns la toate intrebarile, fara sa se uite la presedintele Dragnea, a afirmat Kelemen Hunor la finalul intalnirii.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )