Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Ce a observat Kelemen Hunor la Dancila, in timpul intalnirii cu premierul desemnat. Liderul UDMR a dezvaluit asta presei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, ca i-a placut la premierul desemnat, Viorica Dancila, faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu.

Kelemen Hunor: Intrarea la guvernare, exclusa. Decizia privind votul la pentru noul Guvern va fi luata in 29 ianuarie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a exclus luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Oradea, intrarea la guvernare a Uniunii, precizand ca acest subiect nu exista, fiindca nu exista o astfel de solicitare nici din partea UDMR, nici din partea coalitiei PSD-ALDE, scrie News. ro. Liderul UDMR a precizat si ca decizia privind votul pentru noul Guvern va fi luata in 29 ianuarie, cand Cabinetul Dancila ar urma sa primeasca aprobarea Parlamentului.

Kelemen Hunor socheaza: Intrarea la guvernare a UDMR...

Anunt soc din partea presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la o eventuala intrare a formatiunii maghiare in coalitia de guvernare. Acesta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa.

Kelemen Hunor, anunt pe tema intrarii UDMR la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, la Oradea, ca UDMR nu are, in acest moment, dorinta de a intra la guvernare, afirmand ca nu exista o astfel de solicitare din partea coalitiei, dar.

Kelemen Hunor: UDMR nu este interesat de guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, exclude o intrare la guvernare a Uniunii, sustinand ca acest subie.

Ce spune Kelemen Hunor despre o intrare la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, exclude o intrare la guvernare a Uniunii, sustinand ca acest subiect nu exista si ca nu exista o astfel de solicitare nici din partea UDMR, nici din partea coalitiei PSD n.

Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in ediatia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )