Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV. Detaliul care i-a emotionat pe multi

Playtech Playtech,
Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV. Detaliul care i-a emotionat pe multi

Luni seara, Andreea Esca a confirmat ca ea si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus. insa prezentatoarea de televiziune a transmis si un mesaj subliminal, in timpul interviului sau. Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV Astfel, Andreea Esca a marturisit intr-un interviu extrem de emotionant, . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Adevaratul mesaj transmis de Andreea Esca in timpul interviului. Putin romani au sesizat acest detaliu

Andreea Esca a povestit, zilele trecute, drama prin care a trecut de cand a contractat noul coronavirus alaturi de sotul si de fiul ei. Vedeta stirilor ProTV a povestit, intr-un interviu acordat colegilor din trust, ca nu a avut simptome puternice, insa sotul ei a fost in stare grava si a fost nevoit sa faca tratament cu plasma recoltata de la persoane vindecate.

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Radu Banciu o pune la zid pe Andreea Esca dupa ce vedeta Pro TV s-a infectat cu COVID-19

Prezentatoarea stirilor de la Pro TV a marturisit, luni seara, ca ea si alti doi membri ai familiei ei au fost infectati cu COVID-19. Daca Andreea Esca si fiul ei s-au vindecat, sotul vedetei se afla internat.

Mircea Badea a luat-o, intr-un mod GROSOLAN, pe Andreea Esca peste picior, dupa ce a vazut interviul ei de la Pro TV

Andreea Esca a recunoscut, la Pro TV, faptul ca ea si alti doi membri ai familiei sale sotul si fiul) au fost infectati cu noul coronavirus. Daca ea si baiatul si-au revenit, partenerul prezentatoarei.

Cati romani s-au uitat la interviul cu Andreea Esca despre COVID-19

De departe, momentul saptamanii pe tv a fost acela in care Andreea Esca a povestit calvarul prin care a trecut in perioada in care ea, sotul si fiul ei au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Iata cati romani s-au uitat la interviul cu ea din cadrul Stirilor Pro TV.

Reactia lui Serban Huidu, dupa ce Andreea Esca a recunoscut ca a fost infectata cu Covid. E o greseala!

Interviul Andreei Esca acordat luni colegilor de la PRO TV rasuna in mintile tuturor romanilor. Asteptat, controversat, devenit punct nevralgic dupa ce s-a concretizat, raspunsurile stiristei la intrebarile lui Cosmin Stan au adus revolta si constientizare deopotriva. Reactiile au curs pe retelele de socializare, iar tabara adversa a criticat declaratiile vedetei. Printre ei, si Serban .

Cazul Andreea Esca: Am avut COVID-19! Sotul ei a fost intubat la terapie intensiva!

Andreea Esca a fost infectata cu coronavirus si a dezvoltat boala COVID-19. La fel s-a intamplat si cu sotul si fiul ei. Partenerul ei de viata, din pacate, a dezvoltat o forma severa a bolii si petrecut multe zile la terapie intensiva. Prezentatoarea Stirilor Pro TV a povestit calvarul prin care a trecut.

Mihai Gadea, reactie surprinzatoare dupa ce Andreea Esca a marturisit ca a avut coronavirus: A lipsit o singura intrebare din interviul ei

Andreea Esca, prezentatoarea stirilor de la Pro TV, a recunoscut, luni seara, intr-un interviu pentru postul la care lucreaza, ca a fost purtatoara virusului COVID-19, dar ca, intre timp, s-a vindecat. Ea a.

Cristian Tudor Popescu (CTP) reactioneaza dupa ce Andreea Esca a declarat ca a avut COVID-19: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare...

Andreea Esca a declarant luni seara, in direct la Pro TV ca a fost diagnositcata cu noul coronavirus. in familia stiristei s-au mai imbolnavit si fiul Aris, dar si sotul in varsta de 50 de ani, care a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )