Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Banciu o pune la zid pe Andreea Esca dupa ce vedeta Pro TV s-a infectat cu COVID-19

B1 B1,
Radu Banciu o pune la zid pe Andreea Esca dupa ce vedeta Pro TV s-a infectat cu COVID-19

Prezentatoarea stirilor de la Pro TV a marturisit, luni seara, ca ea si alti doi membri ai familiei ei au fost infectati cu COVID-19. Daca Andreea Esca si fiul ei s-au vindecat, sotul vedetei se afla internat. continuă pe B1

Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp

In urma cu putin timp, Radu Banciu a criticat-o dur pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul despre dezvaluirile facute de stirista Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp Dupa ce pe retelele de socializare criticile au venit in valuri, Andreea Esca luandu-si inima in dinti .

Radu Banciu o umileste cumplit pe Andreea Esca: in fiecare seara a vietii ei era intr-un club! Acuzatii extrem de grave

Tot mai multe reactii din partea persoanelor publice sunt in centrul atentiei dupa ce Andreea Esca a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut ea si familia ei din cauza noului coronavirus.

Andreea Esca, primul interviu dupa ce s-a zvonit ca ar avea COVID-19: Nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii intr-un moment cand eram foarte panicata

Stirile ProTV anunta ca va difuza un interviu cu Andreea Esca, dupa ce s-a vehiculat ca vedeta postului a fost infectata cu SARS-CoV-2.

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Andreea Esca, marturii cutremuratoare din infernul COVID! A izbucnit in lacrimi la TV: Nu sunt Dumnezeu...

La mai bine de o saptamana dupa ce vestea potrivit careia Andreea Esca ar fi fost infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul internetului, vedeta PRO TV a facut si primele declaratii, intr-un interviu acordat colegilor sai, unde a explicat inclusiv de ce nu a ales sa faca publica toata aceasta problema.

Dana Budeanu a intrat in scandalul momentului. Reactia ei, legata de cazul Andreea Esca, este una ORIBILA

Stilista Dana Budeanu s-a implicat si ea in dezbaterea acestor zile. Vedeta a vorbit despre valul de critici care s-a abatut asupra Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea de la stirile Pro TV a marturisit ca a fost.

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Adevaratul mesaj transmis de Andreea Esca in timpul interviului. Putin romani au sesizat acest detaliu

Andreea Esca a povestit, zilele trecute, drama prin care a trecut de cand a contractat noul coronavirus alaturi de sotul si de fiul ei. Vedeta stirilor ProTV a povestit, intr-un interviu acordat colegilor din trust, ca nu a avut simptome puternice, insa sotul ei a fost in stare grava si a fost nevoit sa faca tratament cu plasma recoltata de la persoane vindecate.

Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu covid. A inceput sa planga, in direct la TV: prin ce a trecut, alaturi de sotul ei

Daca pana acum s-au vehiculat tot felul de idei, multe dintre acestea sub forma unor acuzatii aduse celebrei Andreea Esca, acum, adevarul a isit la iveala, dupa ce moderatoarea tv a decis sa vorbeasca despre cele intamplate. Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu Covid-19 in aceasta seara, in cadrul emisiunii Stirile .

Reactia lui Serban Huidu, dupa ce Andreea Esca a recunoscut ca a fost infectata cu Covid. E o greseala!

Interviul Andreei Esca acordat luni colegilor de la PRO TV rasuna in mintile tuturor romanilor. Asteptat, controversat, devenit punct nevralgic dupa ce s-a concretizat, raspunsurile stiristei la intrebarile lui Cosmin Stan au adus revolta si constientizare deopotriva. Reactiile au curs pe retelele de socializare, iar tabara adversa a criticat declaratiile vedetei. Printre ei, si Serban .

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )