Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce obtin cei care renunta la cetatenia romana. Zeci de mii de romani au facut asta in ultimii 20 de ani

Antena3 Antena3,
Ce obtin cei care renunta la cetatenia romana. Zeci de mii de romani au facut asta in ultimii 20 de ani

Cei mai multi dintre romanii care renunta la cetatenie o fac pentru ca statul in care au emigrat nu accepta o a doua cetatenie sau pur si simplu pentru ca nu mai vor sa fie romani sau sa. continuă pe Antena3

Veste incredibila pentru cei care beau cafea in fiecare dimineata. Ce spun medicii

Cei care nu isi pot incepe ziua daca nu beau o cana de cafea s-ar putea contrunta cu o mare problema, spunspecialistii. Este vorba despre dependenta de cofeina, care a fost recunoscuta ca o.

Politia, cu ochii pe cei care vand ilegal artificii

Politia Romana continua si in acest an actiunea nationala Foc de artificii, pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice desfasurate de catre persoanele fizice si juridice.

Designerul Alina Marica a lansat noul magazin Maressia in Bucuresti pentru cei care iubesc traditia

Colectia Maressia include vestimentatie de zi si de seara si accesorii, create in stilul exclusivist al Alinei Marica. Denumirea se potriveste perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din traditionalul romanesc si de a le reinvia pe haine moderne, in tendinte: haine confortabile, in tendinte, piese vestimentare de serie mica si unicate. Materialele folosite la realizarea hainelor Maressia sunt tesute din fire naturale de lana, in, matase, bumbac intr-o fabrica in Romania in care calitatea este prioritara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )