Libnet.ro
UNICEF

23:15

Veste incredibila pentru cei care beau cafea in fiecare dimineata. Ce spun medicii

Antena3 Antena3,
Veste incredibila pentru cei care beau cafea in fiecare dimineata. Ce spun medicii

Cei care nu isi pot incepe ziua daca nu beau o cana de cafea s-ar putea contrunta cu o mare problema, spunspecialistii. Este vorba despre dependenta de cofeina, care a fost recunoscuta ca o. continuă pe Antena3

Designerul Alina Marica a lansat noul magazin Maressia in Bucuresti pentru cei care iubesc traditia

Colectia Maressia include vestimentatie de zi si de seara si accesorii, create in stilul exclusivist al Alinei Marica. Denumirea se potriveste perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din traditionalul romanesc si de a le reinvia pe haine moderne, in tendinte: haine confortabile, in tendinte, piese vestimentare de serie mica si unicate. Materialele folosite la realizarea hainelor Maressia sunt tesute din fire naturale de lana, in, matase, bumbac intr-o fabrica in Romania in care calitatea este prioritara.

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma.

Veste proasta pentru romanii din strainatate: 1 decembrie vine cu AMENZI pentru ei!

Ziua de1 Decembrieeste data-limita pana la care romanii dindiasporaar trebui sa prezinte documentele necesare pentruschimbarea rezidentei fiscale, conform Ordonantei de.

Politia, cu ochii pe cei care vand ilegal artificii

Politia Romana continua si in acest an actiunea nationala Foc de artificii, pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice desfasurate de catre persoanele fizice si juridice.

Caldura mai scumpa cu 50%, in Capitala. Care sunt categoriile afectate

Energia termica livrata de RADET clientilor noncasnici din Bucuresti s-a scumpit, de la 1 octombrie, cu 47,81% pentru cei care se alimenteaza cu caldura din puncte termice urbane si centrale termice si cu.

Bani de la stat pentru romanii care vor sa isi cumpere locuinte. Cine se incadreaza

Deputatul PSD Mihai Weber a initiat o propunere legislativa prin care propune ca politistii si cadrele militara sa poata utiliza suma compensatorie acordata pentru chirie si pentru achitarea ratei pentru.

Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica. Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bruxelles, ca se asteapta ca bugetul Romaniei pentru anul viitor sa fie unul echilibrat, sustenabil, si care poate fi pus in practica, executat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )