Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADR Centru: Peste 2,6 milioane euro, pentru extinderea Scolii I.L. Caragiale din Sibiu

România Liberă România Liberă,
ADR Centru: Peste 2,6 milioane euro, pentru extinderea Scolii I.L. Caragiale din Sibiu

Fonduri nerambursabile de peste 2,6 milioane de euro vor fi investite in extinderea unei scoli gener. continuă pe România Liberă

Consiliul Judetean Ilfov lanseaza 6 licitatii, in valoare de 104 milioane euro, pentru extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa

Consiliul Judetean Ilfov, prin compania Apa-Canal Ilfov, a lansat 6 licitatii, in valoare de 496 milioane lei 104 milioane euro), pentru extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa, potrivit unor anunturi publicate pe platforma SICAP.

Loteria Romana: Report de peste 3 milioane de euro la Joker si de peste 1 milion de euro la 649, la tragerile de duminica

Reportul la categoria I a jocului Joker in cadrul tragerilor loto de duminica atinge 15,28 milioane lei peste 3,23 milioane euro), iar reportul la categoria I a jocului Loto 649 este in valoare de peste 5,63.

Rani Palade si Carmen Adamescu buni de plata peste 1, 3 milioane de euro pentru REX MAMAIA

Carmen Adamescu si Rani Palade au de platit peste 1,3 milioane de euro pentru Rex Mamaia catre Astra.

Finantare europeana de aproape 20 de milioane de euro pentru modernizarea din temelie a trei strazi din Galati

Contractul de finantare a fost semnat marti, 10 septembrie 2019, la sediul Primariei municipiului Galati. Strazile vizate suntTraian Vuia, Henri Coanda si George Cosbuc, iar lucrarile sunt ample, presupunand refacerea carosabilului, a trotuarelor, a pistelor pentru biciclisti, a liniilor de tramvai, dar si a zonelor si a infrastructuii publice adiacente.

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni, conform datelor prezentate de Ministerul Educatiei, care precizeaza ca manualele care au fost retiparite se afla deja in unitatile de invatamant. MEN arata ca a alocat fonduri pentru imbunatatirea conditiilor din 858 de unitati de invatamant care functioneaza cu grupuri sanitare situate in curte, fara apa curenta si fara canalizare, o situatie din luna martie 2019 aratand ca erau 1. 180 de scoli cu grupuri sanitare necorespunzatoare.

Peste 2,8 milioane de elevi incep scoala astazi

Peste 2,8 milioane de elevi incep scoala, astazi, in peste 6. 200 de unitati cu personalitate juridica si structuri ale acestora. Cursurile incep in 9 septembrie si se incheie in 12 iunie.

Stirile ProTV: Un roman a primit o amenda de 26 de mii de euro pentru ca nu s-a odihnit. in ce tara era

Un sofer roman a primit o amenda de peste 26. 000 de euro, in timp ce conducea pe o autostrada din Franta, in apropiere de Arras.

Ministrul Trif: Agentiile de turism ar putea primi 50 de euro pentru fiecare strain adus in Romania, daca acesta sta minim 4 zile

Agentiile de turism ar putea primi 50 de euro pentru prima noapte de cazare a unui turist strain adus in Romania, daca acesta va petrece cel putin 4 nopti, a anuntat sambata ministrul Turismului Bogdan Trif, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Spitalul Regional din Cluj va avea 849 de paturi, 19 sali de operatie, 7 etaje si heliport si va costa 500 de milioane euro. Indicatorii tehnico-economici, aprobati in sedinta de Guvern

Spitalul Regional din Cluj va avea o capacitate de 849 de paturi, din care 744 de paturi de spitalizare pentru ingrijiri acute, 19 sali de operatie, 7 etaje si heliport. Spitalul urmeaza sa fie construit in localitatea Floresti de langa Cluj Napoca, iar costurile investitiei sunt estimate la 2. 751 de mii de lei, echivalentul a aproximativ 500 de milioane de euro. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobati in sedinta de Guvern de astazi. Potrivit ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, cele 3 spitale regionale ce urmeaza sa fie construite cu co-finantare europeana - Cluj, Iasi si Craiova - ar putea fi gata peste 7 ani.

Roman amendat cu peste 26.000 de euro pe o autostrada din Franta. Infractiunea pentru care a fost pedepsit ar putea parea banala

Un roman a primit o amenda uriasa, de peste 26. 000 de euro, pe autostrada 1 din Franta, in apropiere de Arras. Soferul a fost amendat, dupa ce s-a constatat ca a comis 31 de infractiuni. Dintre aceste.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )