Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ochelari Samsung: in sfarsit, va incepe concurenta Google Glass?

Playtech Playtech,
Ochelari Samsung: in sfarsit, va incepe concurenta Google Glass?

Era clar ca un raspuns comercial la Google Glass va aparea. Probabil, cea mai plauzibila si predictibila replica ar putea consta in o pereche de ochelari Samsung. Se vorbeste de multa vreme de evetualitatea unor ochelari Samsung in genut celor de la Google. Poate Galaxy Glass va fi numele ochelarilor inteligenti ai sud-coreenilor. O serie de zvonuri si patente solicitate de companie indica faptul ca un asemenea produs este in lucru in curtea Samsung. De altfel, de curand, compania a []. continuă pe Playtech

Google Glass primeste un plus de stil si devine prietenos cu cei care poarta ochelari pentru corectarea vederii

Google Glass a fost livrat primilor utilizatori in urma cu aproape un an, iar acum este prietenos si cu ochelarii obisnuiti care corecteaza problemele de vedere. Google vinde fiecare rama cu peste 200 de dolari.

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall.

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall Street Journal. De asemenea, Google va.

Samsung lucreaza la o versiune proprie a ochelarilor inteligenti Google Glass

Samsung lucreaza o o versiune proprie a ochelarilor inteligenti Glass dezvoltati de catre Google, scrie presa internationala, care citeaza surse apropiate companiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )