Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall Street Journal. De asemenea, Google va. continuă pe Wall-Street Ro

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall.

Google Glass primeste un plus de stil si devine prietenos cu cei care poarta ochelari pentru corectarea vederii

Google Glass a fost livrat primilor utilizatori in urma cu aproape un an, iar acum este prietenos si cu ochelarii obisnuiti care corecteaza problemele de vedere. Google vinde fiecare rama cu peste 200 de dolari.

Ochelari Samsung: in sfarsit, va incepe concurenta Google Glass?

Era clar ca un raspuns comercial la Google Glass va aparea. Probabil, cea mai plauzibila si predictibila replica ar putea consta in o pereche de ochelari Samsung. Se vorbeste de multa vreme de evetualitatea unor ochelari Samsung in genut celor de la Google. Poate Galaxy Glass va fi numele ochelarilor inteligenti ai sud-coreenilor. O serie de zvonuri si patente solicitate de companie indica faptul ca un asemenea produs este in lucru in curtea Samsung. De altfel, de curand, compania a [].

Samsung lucreaza la o versiune proprie a ochelarilor inteligenti Google Glass

Samsung lucreaza o o versiune proprie a ochelarilor inteligenti Glass dezvoltati de catre Google, scrie presa internationala, care citeaza surse apropiate companiei.

Pasagerii vor putea folosi telefoanele mobile si tabletele la bordul avioanelor.

Compania aeriana low-cost Wizz Air le va permite pasagerilor sa-si foloseasca avioanele, tabletele si e-book-urile la bordul avioanelor, conform Capital. Pasagerii vor fi nevoiti sa isi scoata castile cand sunt anuntate masurile privind siguranta la bord si sa inchida dispozitivele electronice atunci cand echipajul nu poate confirma ca functionarea acestora in modul zbor corespunde cu criteriile de utilizare in timpul zborului, conform Wizzair. De asemenea, laptop-urile vor trebui depozitate .

Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA.

Guvernul american a anuntat luni ca le va permite celor mai mari companii in domeniul Internetului si telecomunicatiilor sa publice mai multe informatii despre clientii lor supravegheati de Agentia Nationala americana de Securitate NSA), relateaza Mediafax. Secretarul american al Justitiei Eric Holder si directorul serviciilor americane de informatii DNI) James Clapper au precizat ca marile companii in domeniul Internetului vor fi autorizate sa divulge mai multe informatii ca niciodata cu .

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )