Libnet.ro
UNICEF

14:30

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie. continuă pe Ziarul Bursa

Octagon a investit 8,1 milioane euro in proiecte

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde proiecte noi in valoare totala de 8,1 milioane euro in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Spaga de 2, 5 milioane de euro pentru senatorul Tudor Chiuariu in dosarul retrocedarilor in care este arestat Viorel Hrebenciuc

Senatorul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei si deputat de Bacau, este de astazi, 10 ianuarie, urmarit penal si se afla sub control judiciar dupa ce procurorii Anticoruptie au descoperit ca a pretins 2,5 milioane de euro pentru a interveni pe langa fostul prefect al Bacaului, dar si pe langa sefii de la Cadastru si Directia Silvica pentru urgentarea actelor in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43 de mii de hectare de padure.

Afacerile constructorului Octagon au scazut anul trecut cu o treime, la 13 milioane euro

Compania de constructii Octagon, detinuta de oameni de afaceri greci, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13 milioane euro, in scadere cu 34% fata de 2013, ca urmare a reducerii investitiilor din domeniu, dar pentru 2015 si-a propus cresterea.

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2,5 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2,5 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

UE aloca Romaniei 500 de milioane de euro pentru finantarea cursurilor de formare profesionala a tinerilor

Romania primeste 500 de milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru finantarea cursurilor de formare profesionala a tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani. Tot din fonduri europene, acestia vor.

Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vanzare. Basescu o poate cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Traian Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a.

Politia Romana va plati 12 mil. euro pentru repatrierea cetatenilor extradati

Politia Romana a incheiat la finele lui 2014 cu mai multe companii, printre care Tarom, Eximtur si Perfect Tour, un acord cadru pe doi ani, in valoare totala de 11,8 milioane euro cu TVA, pentru servicii de transport aerian necesare repatrierii a pana.

Ajutor european suplimentar de 1,8 miliarde de euro pentru Ucraina

Uniunea europeana ar urma sa acorde un ajutor suplimentar in valoare de 1,8 miliarde de euro pentru Ucraina, potrivit unei propuneri a Comisiei Europene anuntate joi, la Riga, presedintele CE, Jean-Claude Juncker.

Ministrul Mediului a semnat contractul pentru Calea verde spre dezvoltare durabila

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, a semnat ieri contractul pentru Proiectul Calea verde spre dezvoltare durabila, de aproape 4,5 milioane euro, ce va transmite informatii actuale legate de adaptarea la schimbarile climatice in special factorilor de decizie care pot beneficia cel mai mult, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )