Libnet.ro
UNICEF

01:05

OCTAV, cea mai mare premiera de gala din Romania. Vedete de top, printre cei 4000 de spectatori!

ADPM ADPM,
OCTAV, cea mai mare premiera de gala din Romania. Vedete de top, printre cei 4000 de spectatori!

Filmul OCTAV a avut aseara premiera de gala. Peste 4000 de oameni, printre care s-au aflat si personalitati de marca din domeniul culturii, mass-media si vedete din showbiz, au umplut pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti, pentru a urmari in premiera cel mai asteptat film romanesc al anului, OCTAV. continuă pe ADPM

Incendiu puternic la cea mai mare groapa de gunoi de langa Cluj-Napoca

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, la groapa de gunoi Pata Rat - cel mai mare depozit de deseuri din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Cine este ierarhul ales in locul episcopului care a provocat cel mai mare scandal sexual din istoria BOR. Decizia Sinodului condus de Patriarhul Daniel

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a ales astazi noul episcop al Episcopiei Husilor, prelatul care ii va urma in scaun lui Corneliu Barladeanu, episcopul retras din functie dupa ce a provocat cel mai mare scandal sexual din BOR.

[P] Cel mai mare targ de universitati din Europa de Sud-Est revine pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti

Pe 7 si 8 octombrie, RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei, pune fata in fata romanii interesati sa isi continue studiile in strainatate cu reprezentanti a peste 120 de universitati din toata lumea. Mai mult, in cadrul evenimentului, participantii se pot inscrie la Conferinta RIUF YouForum, eveniment dedicat 100% dezvoltarii personale si profesionale a elevilor si studentilor.

Este probabil cea mai nereusita prima intalnire din istorie. Ce a facut aceasta femeie, dupa ce a ajuns acasa la partenerul sau

Liam Smyth, un tanar din Marea Britanie, a cunoscut o tanara pe Tinder si au iesit impreuna in oras. Dupa o cina fara evenimente iesite din comun, cei doi au mers acasa la Smyth,.

Cel mai mare dezastru natural din Europa. O treime a populatiei a murit

Unul dintre cele mai mari dezastre naturale care a lovit Europa a fost provocat de un nor urias de praf, care a intunecat cerul, timp de aproape un an si jumatate. Ceata bizara a fost vazuta pana.

Romania domina clasamentul companiilor din Europa de Sud-Est. Hidroelectrica este cea mai profitabila din regiune

Peste jumatate din clasamentul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud-Est este alcatuit din companiile din Romania - economia cea mai mare si cu cea mai rapida crestere din regiune, potrivit unui top realizat de SeeNews. Hidroelectrica este, de departe, cea mai profitabila.

Comisia Europeana pregateste cea mai mare reforma a sistemului de colectare a TVA. De ce este esentiala pentru Romania

Comisia Europeana a prezentat un plan de reformare a sistemului de colectare a Taxei pe Valoare Adaugata TVA), intr-un efort major de a elimina frauda. Pentru Romania, masura ar putea insemna o salvare, tinand cont ca si anul trecut am fost codasa Uniunii Europene la incasarea TVA.

FOTO VIDEO Cel mai mare concurs de vinuri din Romania, prin numarul de probe, si-a deschis portile la Focsani

In acest an s-au inscris 581 de probe, numar record, de la producatori romani dar si din Italia si din Republica Moldova.

Cel mai mare lant de cafenele din lume si-a inchis magazinul online

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, cu sediul in Washington, si-a inchis magazinul online, dupa ce inca din august a inceput sa vanda online articole reduse cu pana la 50%.

Cine sunt stapanii padurilor din Retezat. Doua familii maghiare au mostenit o suprafata mai mare decat cea detinuta de statul roman in rezervatie

Doua familii cu origini maghiare detin impreuna o suprafata mai mare de padure in Parcul National Retezat decat cea de 7. 000 de hectare aflata in posesia statului roman. Nu sunt motive de ingrijorare, sustin reprezentantii parcului national.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )