Libnet.ro
UNICEF

06:45

Octavian Ticu: Un candidat unionist are cele mai multe sanse de victorie in alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Octavian Ticu: Un candidat unionist are cele mai multe sanse de victorie in alegerile prezidentiale

Candidatul Partidului Unitatii Nationale in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Octavian Ticu, este optimist in privinta sanselor sale in alegeri, in pofida faptului ca sondajele de opinie arata ca in turul doi vor ajunge Maia Sandu si Igor Dodon. Liderul PUN spune ca nu are incredere in sondaje si ca un candidat unionist are cele mai mare sanse de victorie. continuă pe Adevărul

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Capitala are iar cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Cum arata bilantul imbolnavirilor depistate la nivel de judete

Cu 187 de cazuri noi de COVID-19, Bucurestiul are din nou cele mai multe cazuri nou-confirmate din tara, fiind urmat la acest capitol de judetele Buzau 72), Bacau 65), Iasi 55) si Prahova.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe cazuri de coronavirus

Cele mai multe cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, inregistrate pana in prezent, sunt in Bucuresti - 12. 506 si in judetele Suceava - 5. 568, Arges - 5. 182, Brasov - 4. 900 si Prahova - 4. 641, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Coronavirus pe judete: Bucuresti si Ilfov - cele mai multe cazuri noi raportate Brasov, Iasi si Timis, in top

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore - 257 - continua sa fie in Bucuresti. Pe locul doi in topul listei de noi imbolnaviri se afla Ilfovul cu 63 de noi cazuri. Brasov, Iasi, Timil, Prahova, Neamt sau Bihor continua topul pe ultima zi.

Coronavirus in Romania: Cele mai multe cazuri, tot in Bucuresti. in doua judete au fost raportate doar cate 2 cazuri

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost raportate, joi, tot in Bucuresti - 201. Urmeaza judetul Bacau, cu 82 de infectii in ultimele 24 de ore, si Timis - 69.

Arges: Situatia epidemiologica inregistreaza o evolutie favorabila. Cele mai multe scoli incep cursurile dupa scenariul verde

Cele mai multe institutii de invatamant din judetul Arges vor incepe cursurile, in 14 septembrie, cu toti elevii in banci. Peste o suta de unitati scolare au optat pentru un scenariu mixt, verde si galben, in timp ce 50 de scoli se afla in situatia de a-i chema pe elevi la cursuri dupa scenariul galben. in comuna Vedea, unde rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori, situatia inca se analizeaza.

GCS: Bucuresti, Ilfov, Brasov si Iasi, cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus

Municipiul Bucuresti 257) si judetele Ilfov 63), Brasov 44), Iasi 44) si Timis 40) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Subiectele zilei: Romania electorala: asfaltul turnat pe ploaie si alte minuni; Romania, tara cu cele mai multe victime provocate de poluare; Brasov, proiecte urbanistice controversate. Ce spun specialisti

Profesorii cu boli cronice se tem sa revina la catedra. Creste si mai mult deficitul de dascali, dupa ce unii s-au cerut la pensie. Daniela Andrica are astm bronsic si se teme. Fata de 14 ani, cumparata de un bogatas de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relatia amoroasa. Un barbat de 50 de ani din judetul Cluj este acuzat ca a intretinut.

Marea Britanie a inregistrat duminica cele mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus din mai: 2.988

Marea Britanie a inregistrat duminica 2. 988 de cazuri noi de coronavirus, cel mai ridicat nivel dupa data de 23 mai, in crestere de la numarul de 1. 813 consemnat sambata, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )