Libnet.ro
UNICEF

07:00

Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Playtech Playtech,
Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Octombrie a lui 2019 detine un record. Luna aceasta reprezinta cea mai calda luna inregistrata vreodata in lume, conform serviciului european Copernicus. Iata ce indica specialistii despre schimbarile climatice ingrijoratoare! Octombrie a lui 2019, cea mai calda din istorie Octombrie 2019 a fost declarata oficial cea mai calda luna din octombrie inregistrata, confom detaliilor oferite . continuă pe Playtech

Urgenta climatica. Cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume este cea de anul acesta

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, relateaza AFP.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, potrivit serviciul european Copernicus. Temperatura s-a depasit cu 0,63 grade Celsius fata de aceeasi luna a anilor 19.

Octombrie 2019, cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus. Octombrie 2019 a.

Octombrie 2019, cea mai calda luna de octombrie inregistrata pana acum (conform Copernicus)

Temperaturile medii ale lunii octombrie 2019), la nivel global, au fost cele mai ridicate temperaturi inregistrate pentru aceasta luna. potrivit serviciului de monitorizare al UE, Copernicus, scrie Euronews.

Budapesta declara stare de urgenta climatica

Noul consiliu al orasului Budapesta a declarat stare de urgenta climatica, adoptand o propunere facuta de primarul ales recent, Gergely Karacsony, scrie Emerging Europe.

Toamna bate record dupa record! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani

Vremea a doborat un record istoric! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani, de cand se fac masuratori. in Romania, valul de aer tropical blocat in estul.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Temperaturile se mentin mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pana in 14 noiembrie, cand va fi o usoara racire a vremii. Cu toate acestea, cel mai probabil vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )