Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu ce se ocupa George Buhnici, dupa plecarea de la PRO TV. Care a fost momentul de cotitura al carierei sale

Playtech Playtech,
Cu ce se ocupa George Buhnici, dupa plecarea de la PRO TV. Care a fost momentul de cotitura al carierei sale

Unul din cei mai cunoscuti jurnalisti, George Buhnici, a socat ppublicul atunci cand s-a aflat ca a plecat din PRO TV, dupa ce cativa ani a fost prezentatorul emisiunii si rubricii matinale, I Like IT. Cu ce se ocupa George Buhnici, dupa plecarea de la PRO TV Fostul reporter al Stirilor Pro TV a venit . continuă pe Playtech

George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Dupa ce scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan a luat amploare, George a fost prins sub consumul de cocaina la volan. Acesta nu este singurul, multe vedete au fost prinse de autoritati de-a lungul timpului, sub influenta substantelor stupefiante. George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat in legatura cu cazul lui .

Ce spune George Burcea dupa ce a fost prins drogat la volan! Actorul a refuzat sa...

Familia Andreei Balan trece prin clipe grele. Vedeta si sotul ei, George Burcea, s-au separat recent, iar divortul se pare ca ar fi unul iminent. Scandalul insa nu este nici pe departe aproape de.

Andreea Balan, primul mesaj dupa ce sotul a fost prins drogat. Ce vrea sa faca acum artista

Andreea Balan aduce din nou in prim-plan un mesaj clar despre situatia in care se afla casnicia sa. Ce a postat cantareata in mediul online, dupa ce sotul ei a fost prins drogat? Ce are de gand acum? Andreea Balan, primul mesaj dupa ce sotul ei a fost prins drogat Andreea Balan a preferat ca .

FOTOGALERIE Cum arata Delta Vacaresti dupa incendiu Asociatia care ingrijeste zona: Nu am gasit niciun animal mort

In urma incendiului de luni, circa 50 de hectare din Delta Vacaresti aproape 30% din cele 186 de ha) au ars. Deocamdata nu se stie de unde a pornit focul, iar organele de ancheta au fost sesizate si au dispus inceperea urmarii penale. Imaginile facute dupa incendiu sunt dramatice, insa biologii Asociatiei Parcul Natural Vacaresti spun ca impactul a fost minim si a ars doar vegetatia. Nu am gasit niciun animal mort, a declarat pentru HotNews. ro, Dan Barbulescu, directorul ONG-ului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )