Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cu ce se ocupa iubita lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Cu ce se ocupa iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a atras toate privirile la Congresul PSD care a avut loc sambata, cu atat mai mult cu cat a stat in primul rand, intre doua doamne cu greutate in partid, si chiar pe lo. continuă pe B1

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

Iubita lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea a ajuns cu putin timp inainte de inceperea evenimentului la Sala Palatului,.

Radu Banciu: Liviu Dragnea si Irina Tanase se potrivesc ca nuca in perete. El, o figura insipida de fost nomenclaturist marunt, ea o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu prezenta la Congresul PSD a Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat acesta. Au fost si.

Radu Banciu: Liviu Dragnea si Irina Tanase se potrivesc ca nuca in perete. El, o figura insipida de fost nomenclaturist marunt, ea, o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu prezenta la Congresul PSD a Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat acesta. Au fost si.

Viorica Dancila, nasa la nunta lui Liviu Dragnea cu iubita sa. Sigur ca da!

O tara intreaga a remarcat ca, sambata, premierul Viorica Dancila si iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, erau foarte apropiate. Dana Chera a intrebat-o pe Viorica Dancila, la Adevaruri de viata, .

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Liviu Dragnea si Irina Tanase compatabilitate 110%. Numerologul Mihai Voropchievici: Ea e DOMINATOARE

Cuplul Liviu Dragnea si Irina Alexandra Tanase este pe val. Se anunta nunta mare in PSD. Liviu Dragnea are ganduri de insuratoare, iar premierul Viorica Dancila s-a oferit sa-i fie nasa. Detalii.

Legatura dintre iubita lui Daddy Dragnea si Cristi Borcea: Ce o califica pe Alexandra Tanase sa stea in primul rand la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului, din Capitala. Tanara a urmarit.

Toata lumea face misto de Liviu Dragnea si iubita lui, dar poate se iubesc... (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului din Capitala. Alexandra, mai tanara cu 30.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )