Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cu ce se ocupa Marcel Toader. Adevarul despre afacerea sa

Antena3 Antena3,
Cu ce se ocupa Marcel Toader. Adevarul despre afacerea sa

Toader a sustinut sus si tare ca nu a fost niciodata intretinut de femeile din viata lui, mai ales de catre Maria Constantin, cea care ii va deveni in curand fosta. continuă pe Antena3

Esueaza pe toate planurile! Marcel Toader a cerut insolventa: Afacerea sa, pe butuci

Dupa o casnicie ratata, Marcel Toader are probleme si in viata profesionala! Afacerea lui Marcel Toader a ajuns falimentara, scrie Click. Toader s-a batut cu pumnii in piept ca e.

Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Marcel Toader si Maria Constantin divorteaza, insa asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvaluirile despre lucurile mai putin bune din relatia lor curg pe banda rulanta, si iata ca o noua acuzatie.

Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de ziua sa de nume

Marcel Toader a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitari fostei sale sotii cu ocazia zilei onomastice. Chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii, Marcel Toader a tinut sa-i transmita un.

Rasturnare de situatie! Marcel Toader, schimb de mesaje indecente cu o doamna apetisanta!

Rasturnare de situatie in cazul divortului dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Fostul sportiv este acuzat ca, la randul sau, purta conversatii indecente cu o femeie din Italia, in timp ce.

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

Un psiholog a analizat scandalul medicatic desfasurat dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc a declarat pentru Libertatea ca interesul mondenitatilor cu pricina ar fi.

Nu se astepta nimeni la asta! Ce i-a transmis Marcel Toader sotiei sale, in plin scandal

Maria Constantin a avut parte de o maresurpriza de ziua numelui, Sfanta Maria, din partea sotului ei. in ciuda scandalului televizat aflat in plina desfasurare, Marcel Toader a tinut sa-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )