Libnet.ro
UNICEF

08:32

Cu ce se ocupa Smiley dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa din grila PRO TV. Asa are grija de familia lui!

Playtech Playtech,
Cu ce se ocupa Smiley dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa din grila PRO TV. Asa are grija de familia lui!

Vocea Romaniei a fost scoasa din grila Pro TV, iar juratii si moderatorul au fost nevoiti sa-si gaseasca alte proiecte. Cu ce se ocupa acum Smiley? Vocea Romaniei, scoasa din grila Pro TV. Cu ce se ocupa acum Smiley? Cunoscutul cantaret a ramas fara Vocea Romaniei, dar a gasit alte surse de venit. Smiley trage . continuă pe Playtech

Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, il acuza pe Catalin Radulescu, dupa ce acesta a lipsit de la sedinta in care urma sa se voteze motiunea de cenzura, ca s-a speriat prea tare de o bronsita, dar pana la a trai pericolul de deces e o distanta foarte mare.

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan.

Dupa 14 ani, Iulian Iancu a fost schimbat din functia de presedinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor

Iulian Iancu, unul dintre cei mai influenti si controversati deputati PSD, a fost schimbat din functia de presedinte al comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, fiind inlocuit cu liberalul Sorin Bumb, cu doar trei luni inainte de finalizarea actualei legislaturi. Era o functie importanta, pe care o detinea din 2006, iar din aceasta pozitie a putut influenta soarta multor legi economice si a capatat, de-a lungul anilor, o influenta foarte puternica in sectorul energetic. I s-a oferit in schimb functia de membru in Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

Sefa Administratiei Fondului pentru Mediu a fost revocata din functie

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Andreea Kohalmi-Szabo, a fost revocata din functie, potrivit unei decizii a prim-ministrului, publicata miercuri in Monitorul Oficial, scrie News.

Robert Negoita contesta in instanta ordinul prin care a fost suspendat din functia de primar: Este jenant

Robert Negoita anunta ca va contesta in instanta ordinul de prefect in baza caruia a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 3 pe motiv ca la alegerile din 27 septembrie va candida din partea altui partid decat cel pe listele caruia a fost ales in 2016. El califica acest demers pripit si lipsit de responsabilitate.

Ce face Smiley, dupa ce a ramas fara emisiuni si concerte? Artistul a luat o decizie neasteptata

Smiley, pe numele sau adevarat Tiberiu Andrei Maria formeaza impreuna cu Gina Pistol un cuplu de 3 ani de zile. Acestia sunt la fel de indragostiti ca in prima zi si sunt mai fericiti ca niciodata. Daca.

Ce face acum Adrian Cristea, dupa ce s-a retras din fotbal. Cum a aparut in public fostul iubit al Biancai Dragusanu

Ce face Adrian Cristea acum? Cunoscutul sportiv s-a restras din fotbal si se pare ca si din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupa acum fostul iubit al Biancai Dragusanu si cum si-a facut barbatul aparitia? Ce face acum Adrian Cristea? Fostul iubit al lui Dragusanu s-a retras din fotbal Celebru Adrian Cristea a renuntat la .

David Puscas, decizie radicala dupa ce a fost batut. Ce a facut fiul Luminitei Anghel

Rasturnare de situatie in familia Luminitei Anghel! Ce decizie radicala a luat fiul acesteia? Totul s-a petrecut dupa ce David Puscas a fost batut crunt in timp ce se afla in propria locuinta. Ce decizie a luat David Puscas dupa ce a fost batut? O include pe mama sa Dupa ani in care au fost .

Accident terbil in Caras-Severin. Doi adolescenti au murit nevinovati, dupa ce au fost striviti de un stalp de electricitate

Momente de groaza au avut loc luni, in comuna Zavoi, judetul Caras-Severin, dupa ciocnirea a doua masini din care a rezultat moartea a doi tineri. Tragedia a fost provocata de un sofer care nu a acordat prioritate, acrosand masina in care se aflau trei tineri, si care ulterior a lovit un stalp de electricitate, eveniment .

Ce a facut Diana Dumitrescu dupa ce a fost inlocuita de Simona Gherghe la Antena 1

Diana Dumitrescu a aplecat la mare dupa ce a aflat ca a fost inlocuita cu Simona Gherghe la emisiunea Mireasa. Diana Dumitrescu este fericita chiar daca a ramas fara job si se bucura alaturi de familie intr-o vacanta pe litoral. Ce a facut Diana Dumitrescu dupa ce a aflat ca a fost inlocuita de Simona .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )