Libnet.ro
UNICEF

20:15

Oda pentru Ludovic Orban. Antonel Tanase, fost SGG: Daca cineva e potrivit pentru functia de premier, acela este Orban. Cu el Romania se va dezvolta

Adevărul Adevărul,
Oda pentru Ludovic Orban. Antonel Tanase, fost SGG: Daca cineva e potrivit pentru functia de premier, acela este Orban. Cu el Romania se va dezvolta

Antonel Tanase, recent ales deputat si fost secretar general al Guvernului, a publicat un mesaj in care il prezinta pe Ludovic Orban drept liderul providential care poate dezvolta Romania si care e indreptatit sa conduca noul Guvern. continuă pe Adevărul

infrangere dureroasa pentru Ludovic Orban in propriul partid. Conducerea PNL il mentine pe Florin Citu candidat la functia de prim-ministru

Mult asteptata sedinta de conducere a PNL arata ca tabara anti-Orban este tot mai puternica in partid.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Culise. Cum si-a pus Ludovic Orban o parte a partidului in cap. Liderul PNL, confruntat direct de mai multi colegi din conducere pe tema retragerii lui Citu

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban s-a vazut confruntat de mai multi membri ai conducerii centrale dupa ce a incercat sa-i convinga pe tema retragerii lui Florin Citu din propunere de premier al PNL, pentru a fi el nominalizat iarasi el. Cel mai vehement contestatar al lui Orban si aparator al lui Citu a fost secretarul general, Robert Sighiartau, sustin surse politice.

Variantele PNL pentru continuarea negocierilor: Florin Citu premier, Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor Ludovic Orban premier, Florin Citu presedinte al Senatului (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat miercuri seara doua variante posibile cu care PNL va continua negocierile cu USR PLUS si UDMR. Una dintre ele este aceea ca Florin Citusa fie propunerea de premier, iar Ludovic.

Ludovic Orban: Cu totii am avut un an dificil, marcat de provocari care sunt, intr-adevar, istorice

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent marti la ceremonia decernarii Legiunii de Merit in grad de ofiter)prim-ministrului interimar Nicolae-Ionel Ciuca pentru recunoasterea meritelor din timpul.

Iohannis nu a ales pe niciunul din cei patru premieri propusi. il va desemna oare din nou pe Ludovic Orban?

Marcel Ciolacu, PSD: Am propus un guvern de uniune nationala cu toate partidele din Parlament, inclusiv PNL * Ludovic Orban, PNL: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD * Dacian Ciolos, USRPLUS: Nu vrem nicio formula in care PSD sa fie implicat formal la masa sau pe sub masa * Dan Barna, USRPLUS: Ideea e de a negocia de sus pana jos toate pozitiile * Kelemen Hunor: Nu cred ca in acest moment un guvern de uniune nationala este o solutie viabila Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare rezultate in urma alegerilor din 6 decembrie s-au incheiat, ieri, asa cum au inceput: fara nicio decizie. Patru premieri au fost propusi lui Klaus Iohannis - Alexandru Rafila, Florin Citu, Dacian Ciolos si Calin Georgescu - dar niciunul nu a primit girul din partea presedintelui tarii, pentru ca niciuna dintre formatiunile politice parlamentare nu a prezentat constituirea unei majoritati clare care sa asigure investirea viitorului guvern.

Dan Barna: Le propun lui Ludovic Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri in viitorul guvern il propunem pe Catalin Drula la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Dan Barna propune ca el si presedintiide la PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, sa faca parte din viitorul guvern in calitate devicepremieri. Totodata, Catalin Drula a fost anuntat.

Cum i-a pus Ludovic Orban pe liberali sa joace la doua capete

In pericol de a pierde din puterea politica dupa renuntarea la sefia Guvernului, Ludovic Orban si-a negociat sustinerea in partid si in afara acestuia pentru una dintre functiile inalte din stat, chiar daca acest lucru ar duce la o noua retragere a lui Florin Citu din cursa pentru Palatul Victoria. Dupa o revolta interna care a tinut o zi, partidul s-a aliniat in spatele tatucului, fiind gasite solutii de compromis.

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )