Libnet.ro
UNICEF

06:45

Culise. Cum si-a pus Ludovic Orban o parte a partidului in cap. Liderul PNL, confruntat direct de mai multi colegi din conducere pe tema retragerii lui Citu

Adevărul Adevărul,
Culise. Cum si-a pus Ludovic Orban o parte a partidului in cap. Liderul PNL, confruntat direct de mai multi colegi din conducere pe tema retragerii lui Citu

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban s-a vazut confruntat de mai multi membri ai conducerii centrale dupa ce a incercat sa-i convinga pe tema retragerii lui Florin Citu din propunere de premier al PNL, pentru a fi el nominalizat iarasi el. Cel mai vehement contestatar al lui Orban si aparator al lui Citu a fost secretarul general, Robert Sighiartau, sustin surse politice. continuă pe Adevărul

Cum i-a pus Ludovic Orban pe liberali sa joace la doua capete

In pericol de a pierde din puterea politica dupa renuntarea la sefia Guvernului, Ludovic Orban si-a negociat sustinerea in partid si in afara acestuia pentru una dintre functiile inalte din stat, chiar daca acest lucru ar duce la o noua retragere a lui Florin Citu din cursa pentru Palatul Victoria. Dupa o revolta interna care a tinut o zi, partidul s-a aliniat in spatele tatucului, fiind gasite solutii de compromis.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

Rasturnare de situatie. Ludovic Orban duce negocieri paralele ca sa ajunga din nou premier - surse

Informatii in exclusivitate privind negocierile privind viitorul prim-ministru. Ludovic Orban a mers, marti, la Palatul Cotroceni cu varianta ca el sa fie din nou propunere de premier din partea Partidului National Liberal.

Dan Barna: Le propun lui Ludovic Orban si Kelemen Hunor sa fim vicepremieri in viitorul guvern il propunem pe Catalin Drula la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Dan Barna propune ca el si presedintiide la PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, sa faca parte din viitorul guvern in calitate devicepremieri. Totodata, Catalin Drula a fost anuntat.

Variantele PNL pentru continuarea negocierilor: Florin Citu premier, Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor Ludovic Orban premier, Florin Citu presedinte al Senatului (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat miercuri seara doua variante posibile cu care PNL va continua negocierile cu USR PLUS si UDMR. Una dintre ele este aceea ca Florin Citusa fie propunerea de premier, iar Ludovic.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Oda pentru Ludovic Orban. Antonel Tanase, fost SGG: Daca cineva e potrivit pentru functia de premier, acela este Orban. Cu el Romania se va dezvolta

Antonel Tanase, recent ales deputat si fost secretar general al Guvernului, a publicat un mesaj in care il prezinta pe Ludovic Orban drept liderul providential care poate dezvolta Romania si care e indreptatit sa conduca noul Guvern.

Surse: Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier. Liberalii pun doua variante pe masa USR-PLUS in vederea deblocarii negocierilor

Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier, sustin surse citate de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in emisiunea Buna, Romania!, difuzata pe B1 TV. Surse politice afirma ca Ludovic.

Seful PNL confirma oficial variantele de neociere ale liberalilor. Prima varianta: Florin Citu, premier, Ludovic Orban, sef la Camera

Ludovic Orban a confirmat, miercuri, informatiile care indicau, pe surse, ca PNL il pastreaza pe Florin Citu candidat la sefia guvernului intr-una dintre variantele de negociere cu USR PLUS si UDMR. El a mai aratat ca ponderea PNL in cadrul ipoteticei coalitii cu USR PLUS si UDMR ii indreptateste pe liberali sa ceara premierul si sefia uneia dintre camerele Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )