Libnet.ro
UNICEF

17:45

BT ofera 15,7 mld. euro pentru cumpararea operatorului wireless EE de la Orange si Deutsche Telekom

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BT ofera 15,7 mld. euro pentru cumpararea operatorului wireless EE de la Orange si Deutsche Telekom

Compania britanica de telecomunicatii BT Group a anuntat inceperea negocierilor exclusive pentru cumpararea operatorului de telefonie mobila EE, subsidiara a Deutsche Telekom si Orange, pentru care ofera 12,5 miliarde de lire sterline 15,7 miliarde. continuă pe Wall-Street Ro

CNAS a platit in acest an 68,2 milioane euro pentru tratamentele romanilor in strainatate

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca anul acesta au fost rambursate plati externe pentru tratamentele romanilor in .

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Ponta: Plus de 2 milioane euro pentru DNA si de 3 miliarde lei pentru educatie

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va avea anul viitor un buget de 22 milioane euro, in crestere fata de cel de 20 milioane euro prevazut pentru 2014, a anuntat ieri seara prim-ministrul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern in care a fost adoptat proiectul de buget pe 2015, transmite Agerpres. in anul urmator, nu vor fi introduse noi taxe si impozite, a dat asigurari seful Executivului, anuntand un plus de 3 miliarde lei pentru educatie. La randul sau, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca programele nationale din domeniu vor beneficia de fonduri cu 325 milioane lei mai mari. Si intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) vor avea parte de mai multi bani o crestere de 23,4%), a informat Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Ponta: Plus de 2 milioane euro pentru DNA si de 3 miliarde lei pentru educatie

Victor Ponta: Nu vom avea noi taxe si impozite * Florin Jianu: IMM-urile, fonduri cu 23,4% mai mari * Nicolae Banicioiu: Mai multi bani la programele nationale de sanatate Directia Nationala Anticoruptie DNA) va avea anul viitor un buget de 22 milioane euro, in crestere fata de cel de 20 milioane euro prevazut pentru 2014, a anuntat ieri seara prim-ministrul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern in care a fost adoptat proiectul de buget pe 2015, transmite Agerpres. in anul urmator, nu vor fi introduse noi taxe si impozite, a dat asigurari seful Executivului, anuntand un plus de 3 miliarde lei pentru educatie. La randul sau, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca programele nationale din domeniu vor beneficia de fonduri cu 325 milioane lei mai mari. Si intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) vor avea parte de mai multi bani o crestere de 23,4%), a informat Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Subiectele zilei: 22 de milioane de euro pentru DNA. Explicatiile ministrului Darius Valcov; Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al lui Iohannis: Mi s-au trimis CV-uri pe Facebook pentru angajari la Cotroceni; DW: Traseismul, o boala fara leac?;

Cristian Preda, despre bugetul pe 2015: Isi bat joc de noi. Chiulangii de deputati si senatori fac in noua zile o analiza a bugetului. Europarlamentarul Cristian Preda a criticat la Digi24 actualul Guvern, precizand ca prezentarea bugetului pe anul 2015 cu intarziere este o bataie de joc la adresa romanilor. Bugetul pentru anul 2015 a fost aprobat abia vineri de. Situatie tragi-comica in Teleorman. Oamenii spun ca primarul a lasat ca apele sa vina peste ei pentru a isi salva pestii. Inundatiile de zilele trecute scot la iveala situatii iesite din comun. Intr-o localitate din Teleorman oamenii il acuza pe primar ca a lasat intentionat apele sa vina peste ei, doar ca sa nu-si piarda pestii din crescatorie. Povestea era.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )