Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE ofera Romaniei 500 de milioane de euro pentru asistenta medicala si pentru apa potabila

România Liberă România Liberă,
UE ofera Romaniei 500 de milioane de euro pentru asistenta medicala si pentru apa potabila

Comisia Europeana a aprobat un pachet de investitii in valoare de peste 1,4 miliarde de euro, din fo. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana va aloca Romaniei peste 500 milioane euro pentru asigurarea accesului la apa curata si asistenta medicala

Romania va beneficia de peste 500 de milioane de euro pentru asigurarea accesului la apa curata si asistenta medicala, anunta marti, Comisia Europeana. Fondurile fac parte din politica de coeziune a UE si .

Comisia Europeana va aloca Romaniei peste 500 milioane euro pentru asigurarea accesului la apa curata si asistenta medicala

Romania va beneficia de peste 500 de milioane de euro pentru asigurarea accesului la apa curata si asistenta medicala, anunta marti, Comisia Europeana. Fondurile fac parte din politica de coeziune a UE si .

Romania primeste peste 500 de milioane de euro pentru acces la apa curata si asistenta medicala mai buna

Romania va beneficia de peste 500 de milioane de euro pentru asigurarea accesului la apa curata si asistenta medicala mai buna, Spania, Portugalia, Polonia, Ungaria, Cehia si, Croatia urmand sa primeasca impreuna alte 900 de milioane de euro pentru alte proiecte.

Comisia Europeana a aprobat proiecte de peste 500 milioane euro in Romania

Comisia Europeana a aprobat, marti, proiecte in valoare de 1,4 miliarde de euro in 7 state UE, din care peste 500 de milioane de euro numai pentru Romania.

Generali va crea un fond de pana la 100 milioane euro pentru a combate criza Covid-19

Consiliul de Administratie al Assicurazioni Generali a aprobat, intr-o intalnire prezidata de Gabriele Galateri di Genola, crearea unui Fond International Extraordinar de pana la 100 de milioane de euro dedicat luptei impotriva situatiilor de urgenta Covid-19 la nivel international.

Comisia Europeana ofera 80 de milioane de euro pentru vaccinul impotriva COVID-19

Comisia Europeana a oferit luni un sprijin financiar in valoare de pana la 80 de milioane de euro catre CureVac, un dezvoltator de vaccinuri inovatoare cu sediul in Germania, pentru a intensifica dezvoltarea si productia unui vaccin impotriva COVID-19,.

Comisia Europeana ofera finantare de pana la 80 de milioane de euro unei companii germane pentru a intensifica dezvoltarea si productia unui vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana va oferi un sprijin financiar in valoare de pana la 80 de milioane de euro catre CureVac, un dezvoltator de vaccinuri inovatoare din Tubingen, Germania, pentru a intensifica dezvoltarea si productia unui vaccin impotriva COVID-19. Presedinta Comisiei, Ursula von der Leyen, si comisarul pentru inovare, cercetare, cultura, educatie si tineret, Mariya Gabriel, au discutat cu managementul CureVac prin videoconferinta.

Mesajul postat de o asistenta medicala de la Dr.Victor Babes: De 5 zile suntem la datorie 24 din 24. Stati in casa, plecam si noi acasa!

O asistenta medicala de la Spitalul Dr. Victor Babes din Capitala a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

O asistenta medicala de la Spitalul Dimitrie Gerota, confirmata cu coronavirus Diagnosticul s-a confirmat si la un inginer horticol de la ADP Sector 4

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns, sambata seara, la 123, ultimele confirmari de diagnostic fiind la o asistenta medicala de la Spitalul Dimitrie Gerota si la un inginer horticol de la ADP Sector 4.

DE LA 322 MILIOANE EURO LA 149 MILIOANE EURO, IN IANUARIE 2020 FATA DE ACEEASI LUNA A ANULUI TRECUT Excedentul contului curent al balantei de plati a scazut la mai putin de jumatate

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in ianuarie acest an, un excedent de 149 milioane euro, comparativ cu 322 milioane euro in aceeasi luna a anului trecut, conform datelor publicate de Banca Nationala a Roma and 172;niei BNR). Acestea arata ca, in structura, balanta bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 79 milioane euro, balanta serviciilor a avut un excedent mai mic cu 56 milioane euro, balanta veniturilor primare a inregistrat un excedent mai mare cu 157 milioane euro, iar balanta veniturilor secundare a avut un excedent mai mic cu 195 milioane euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )