Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Adevărul Adevărul,
Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Salbaticia peisajelor, imaginea Oceanului Indian, dar si tot ce ofera natura pe coasta Africii fac din Seychelles una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta. Seychelles este o tara insulara, formata din 115 insule, Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches fiind cele mai vizitate de catre turisti. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express a fost eliminata: Ne-am dorit sa plecam acasa, ajunsesem la capatul rabdarii VIDEO

Una dintre echipele favorite la marele premiu din cursa Asia Express a parasit aseara, 19 martie, competitia de la Antena 1.

Aparitiile de pe covorul rosu al galei Gopo 2019: Jojo si Monica Barladeanu, unele dintre cele mai frumoase tinute FOTO

Actritele au intors privirile cu tinutele pe care le-au ales pentru a defila pe covorul rosu al celei de-a XIII-a editie a Premiilor Gopo, care a avut loc, marti seara, 19 martie 2019, la Teatrul National Bucuresti. Jojo 37 de ani) si Monica Barladeanu 40 de ani) au avut unele dintre cele mai provocatoare aparitii.

Dancila si Dragnea, invitati la Washington de una dintre cele mai puternice organizatii de lobby pro-Israel

Premierul Viorica Dancila, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele Comisiei pentru Aparare a Camerei Deputatilor, Dorel Caprar, au fost invitati la Conferinta Comitetului de Politici Publice America Israel AIPAC), care are loc in perioada 24-26 martie, la Washington, potrivit stiripesurse. ro.

Guvernul, decizie majora in privinta unuia dintre cele mai mari spitale din tara

Guvernul a aprobat proiectul de finantare acordat Spitalului Universitar de Urgenta pentru dotarea blocului operator central. Guvernul a aprobat o HG privind finantarea proiectului de investitii a Spitalului.

Cele mai interesante jocuri exclusive de pe PS4 ajung pe PC: Detroit, Heavy Rain si nu numai

Fanii unora dintre cele mai interesante jocuri exclusive de PlayStation 4 se vor bucura sa afle ca le pot experimenta pe PC, prin intermediul Epic Games Store. De-a lungul anilor, cei de la Sony au.

Stock Busters eMAG. Care sunt cele mai bune oferte la roboti de bucatarie

Stock Busters eMAG. Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT).

Propunerea unui roman, votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in consultarea WeEuropeans

Ar trebui sa investim in educatie si cercetare este propunerea unui roman votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in cadrul consultarii WeEuropeans ce a atras peste 30. 000 de propuneri pentru viitorul Europei, informeaza un comunicat de presa.

Televiziunea cu cele mai mari venituri din publicitate, Pro TV se desparte in cursul anului de sefa vanzarilor, Zoe Vasilescu

Sefa vanzarilor Pro TV, cel mai mare canal de televiziune din Romania si institutia cu cele mai mari venituri din publicitate, va parasi acest post de televiziune in cursul anului, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii postului. Potrivit acestora, este vorba despre o despartire de comun acord.

HOROSCOP. Cele mai puternice perechi de zodii? Nimic nu le sta in cale

Aceste perechi de zodii sunt cele mai puternice si nimic nu le sta in cale. Berbec - Balanta in timp ce Berbecul poate avea calitati de conducere excelente si, de obicei, este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )