Libnet.ro
UNICEF

18:15

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT). continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Paris a ajuns pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume, impartind aceasta pozitie cu Singapore si Hong Kong. Este pentru prima oara cand trei mari metropole se situeaza pe primul loc, relateaza BBC News, citand un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, care compara preturile din 133 de orase.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Iata unde se situeaza Bucurestiul

In istoria de 30 de ani a topului oraselor scumpe, este pentru prima data cand 3 metropole ocupa, la egalitate, locul intai. Singapore s-a situat si anul trecut pe primul loc, in timp ce Parisul a.

Evaluare de 7 miliarde de dolari: Unicornul romanesc UiPath ar putea deveni cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume

Unicornul IT romanesc UiPath se afla in discutii cu investitorii pentru o noua runda de finantare care ar putea duce la dublarea valorii sale - intre 6 si 7 miliarde de dolari, potrivit surselor citate de Business Insider. Compania ar urma sa primeasca intre 300 si 400 de milioane de dolari, ceea ce l-ar face cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume.

Atac cibernetic in derulare impotriva unuia dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, Norsk Hydro

Unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume si-a trecut instalatiile de topire pe modul manual, din cauza unui atac cibernetic, scrie BBC.

Guvernul SUA si Intel colaboreaza la proiectarea celui mai rapid computer din lume

Un grup condus de guvernul Statelor Unite colaboreaza cu producatorul de cipuri Intel si compania Cray pentru dezvoltarea si construirea celui mai rapid coputer din lume.

Orasele in care painea costa 16 dolari, iar tunsul 119. Topul celor mai scumpe si celor mai ieftine metropole din lume

Un amplu studiu efectuat, la nivel mondial, asupra preturillor la produsele si serviciile de baza din 2018, precum alimentele, transportul, utilitatile sau chiriile, evidentiaza cele mai scumpe si cele mai ieftine orase din lume.

BURSELE DIN LUME Pietele internationale, atente la reuniunea de politica monetara a Fed

Pietele din Europa au crescut ieri, investitorii fiind atenti la reuniunea de politica monetara a bancii centrale americane Federal Reserve - Fed), care a inceput ieri si se va incheia astazi. Actiunile companiei auto franceze Peugeot SA au urcat cu 2,2%, la 22,76 euro. PSA Peugeot Citroen, cel mai mare constructor auto francez, a anuntat luni numirea lui Thierry Koskas, fost director comercial la rivalul Renault SA, in postul de vice-presedinte responsabil de vanzari si marketing.

BURSELE DIN LUME Discutiile de fuziune Deutsche Bank - Commerzbank stimuleaza bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, in urma anuntului oficial facut duminica de Deutsche Bank AG si Commerzbank AG cu privire la discutiile pe care le poarta pentru o eventuala fuziune.

Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o.

BURSELE DIN LUME Cresteri importante pe pietele europene

Pietele din Europa au crescut puternic vineri, investitorii reactionand pozitiv la informatiile conform carora negocierile comerciale dintre SUA si China progreseaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )