Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Oferta eMAG prin care poti castiga sute de lei. iti trebuie doar un card Mastercard

Playtech Playtech,
Oferta eMAG prin care poti castiga sute de lei. iti trebuie doar un card Mastercard

EMAG are cateva produse la pret mic. Ti-am facut lista de mai jos ca sa te orientezi mai usor si sa alegi ceva bun. Totodata, poti castiga si bani in perioada asta. eMAG a pregatit o. continuă pe Playtech

Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca in urmatoarele zile va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor la energie, gaze, apa si carburanti, masura considerata necesara, in conditiile in care erau deja prevazute niste cresteri de preturi nejustificate la anumiti operatori din domeniul gazelor naturale.

Ministrul Fondurilor Europene: Voi propune o circulara prin care echipamentele medicale de protectie sa fie decontate din bani europeni

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a afirmat, duminica, intr-o interventie la Digi 24, ca va propune o circulara care sa ajunga la unitatile sanitare din teritoriu, prin care sa se asigure decontarea din fonduri europene inclusiv a.

Masura extrema in pandemie: tara in care poti identifica bolnavii dupa nume si adresa

Muntenegru a luat o masura extrema in incercarea impiedicarii raspandirii noului virus pe teritoriul tarii sale, pe timp de pandemie. Este vorba despre Muntenegru, care are o abordare ceva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )