Libnet.ro
UNICEF

14:15

Oferta nebanuita de Black Friday. O banca din Romania ofera costuri zero PE VIATA la anumite servicii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oferta nebanuita de Black Friday. O banca din Romania ofera costuri zero PE VIATA la anumite servicii

UniCredit Bank deruleaza o campanie exclusiv online cu ocazia evenimentului Black Friday prin care le ofera primelor 1. 000 de persoane fizice, care se inscriu pe site-ul bancii pentru a deveni clienti, oferte tranzactionale fara costuri, pe viata. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Avertisment de ultima ora de BLACK FRIDAY 2018 in Romania

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Expertii in securitate cibernetica ai Kaspersky Lab avertizeaza ca, in 2018, inclusiv de Black Friday, pe lista tintelor vizate de malware-ul care fura date se afla magazine online cun.

Black Friday: Bilete 1+1 GRATIS la Gipsy Kings, Delia, Smiley si multi altii

YellowTickets. ro, magazinul de bilete online, lanseaza campania de Black Friday prin care le ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona bilete la pret redus: 1+1 GRATUIT. Promotia este valabila pe tot parcursul zilei de 16 noiembrie ziua in care majoritatea magazinelor online din Romania pregatesc cele mai mari reduceri din an.

emag.ro Black Friday. TOP 9 oferte proaspete pe siteul eMAG

Emag. ro Black Friday 2018. Au mai ramas doar cateva ore pana cand magazinul online eMAG da startul reducerilor de Vinerea Neagra. Magazinul a publicat deja un catalog ce include o serie de produse scoase la oferta de Black Friday.

Black Friday 2018: F64 are n oferta 1.500 de produse si promite reduceri de pna la 80%

F64, cel mai cunoscut retailer de echipamente si accesorii foto-video din Romania, anunta ca va avea 1. 500 de produse in oferta din campania Black Friday, reducerile maxime fiind de 80%. Categoriile de echipamente incluse in campania speciala de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video DSLR si mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR si mirrorless, dronele si camerele de actiune si diversele tipuri de echipamente.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

Black Friday 2018 pentru anvelope

Nexxon, cel mai mare distribuitor de anvelope din Romania, vine anul acesta cu o oferta inedita: de Black Friday 2018 ai nu mai putin de 9 zile de promotii la cauciucuri de vara sau de iarna, pentru autoturisme sau pentru masini agricole sau camioane. Acum au ocazia si fermierii sa profite de Black Friday!.

Black Friday: mari case de design din lume, in ofertaSensoDays.ro

Casa ta se afla in prim plan de acest Black Friday? Atunci, nu rata oferta Sensodays, acolo unde vei regasi o multime de produse premium ale celor mai apreciate si premiate case de design din lume.

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS. Cele mai bune reduceri de BLACK FRIDAY la Fashion Days

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS Mai mult de jumatate dintre romani planuiesc sa cumpere cel putin un produs in weekend-ul reducerilor, Black Friday, iar oferta comerciantilor merge de la vacante la un eur.

Black Friday la Bonami, extins pana de Craciun. Ce reduceri ofera compania de mobila si decoratiuni

Anul acesta, luna noiembrie vine cu doua evenimente Black Friday la Bonami. Dupa experienta pozitiva de anul trecut, cand a existat o campanie speciala pentru piata romaneasca, in weekend-ul 17-19 noiembrie, anul acesta toate tarile unde magazinul online este prezent vor beneficia de reduceri importante in doua finaluri de saptamana consecutive, respectiv 16-18 si 23-25 noiembrie.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )