Libnet.ro
UNICEF

21:45

Black Friday: mari case de design din lume, in ofertaSensoDays.ro

Adevărul Adevărul,
Black Friday: mari case de design din lume, in ofertaSensoDays.ro

Casa ta se afla in prim plan de acest Black Friday? Atunci, nu rata oferta Sensodays, acolo unde vei regasi o multime de produse premium ale celor mai apreciate si premiate case de design din lume. continuă pe Adevărul

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri.

Black Friday 2018 Oferte si reduceri la cele mai cunoscute magazine. Cele mai mari comenzi au depasit 120.000 de lei: multe cumparaturi din afara tarii, pna si din Costa Rica LIVETEXT

Black Friday 2018 a inceput la unii comercianti la 1 noiembrie, la altii miercuri si joi, iar la eMAG promotiile au inceput inainte de ora 7. 00 dimineata. Toate magazinele promit reduceri maxime de peste 80%, dar media va fi pe undeva pe la 25-35%. in articol: reduceri si oferte de Black Friday 2018 la magazine precum eMAG, Altex, Flanco sau EvoMAG. UPDATE Doar cei foarte rapizi au prins cele mai bune oferte: 500 de console Microsoft Xbox One Slim s-au vandut in 39 de secunde si 501 telefoane iPhone X in 43 de secunde. Datele PayU arata ca au fost facute comenzi si din afara tarii, din Marea Britanie, Ungaria, Franta, Italia dar si din locuri indepartate precum Costa Rica. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai interesante anunturi din cursul zilei de vineri.

Black Friday: Bilete 1+1 GRATIS la Gipsy Kings, Delia, Smiley si multi altii

YellowTickets. ro, magazinul de bilete online, lanseaza campania de Black Friday prin care le ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona bilete la pret redus: 1+1 GRATUIT. Promotia este valabila pe tot parcursul zilei de 16 noiembrie ziua in care majoritatea magazinelor online din Romania pregatesc cele mai mari reduceri din an.

eMAG Black Friday LIVE. 12 chilipiruri anuntate deja de emag.ro

EMAG Black Friday 2018. Au mai ramas doar cateva ore pana cand emag. ro va da drumul campaniei de Vinerea Neagra 2018. Pana atunci, eMAG a publicat deja catalogul ofertelor, ce include 12 produse cu reduceri foarte mari.

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,.

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai.

Black Friday 2018: Fashion Days spune ca va avea 1,5 milioane de articole vestimentare n oferta si totul va dura 36 de ore

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, anunta ca Black Friday va incepe joi seara si va tine 36 de ore, stocul promis fiind cu 50% mai mare decat anul trecut. Compania spune ca va avea in oferta geci cu discount de peste 80% si ceasuri cu reducere de 60%.

Black Friday 2018 la FashionDays: Incepe de joi, reduceri de pana la 90%

FashionDays va incepe Black Friday 2018 inca de joi, 15 noiembrie, in jurul orei 19:00 in aplicatia mobila, astfel incat primii clienti sa isi primeasca produsele inca de vineri, anunta oficialii companiei. Business-ul va avea cele mai mari reduceri.

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizeaza Black Friday in Romania

Vrei sa profiti la maxim de cel mai tare Black Friday organizat vreodata? Ti-ai luat liber de la serviciu special pentru a putea da lovitura de Blec Fraidei? N-ai procedat deloc rau! in cele ce urmeaza iti prezentam lista magazinelor Black Friday 2018 unde merita sa-ti investesti pretioasele minute pentru a investiga si descoperi cele mai bune oferte de Black Friday din Romania.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Avertisment de ultima ora de BLACK FRIDAY 2018 in Romania

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Expertii in securitate cibernetica ai Kaspersky Lab avertizeaza ca, in 2018, inclusiv de Black Friday, pe lista tintelor vizate de malware-ul care fura date se afla magazine online cun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )