Libnet.ro
UNICEF

13:15

Oferta record pentru primul Civic Type R din lume. Cu cat s-a vandut automobilul japonez

Auto Ro Auto Ro,
Oferta record pentru primul Civic Type R din lume. Cu cat s-a vandut automobilul japonez

Honda a ales sa vanda primul Civic Type R apartinand noii generatii prin intermediul unei licitatii on-line. Vanzarea s-a incheiat in cursul zilei de ieri, iar japonezii au reusit sa obtina in schimbul respectivului exemplar un total de 200. 000 dolari. continuă pe Auto Ro

Un automobil Civic Type R FK8 face cat un Lamborghini! Suma FABULOASA pe care a fost LICITATA masina! Unde au ajuns banii (FOTO)

Primul autovehicul Civic Type R a fost vandut cu un pret exorbitant. Cu acei banii ii puteai achizitiona un Lamborghini. in final, sumele obtinute din vanzarea modelului Honda nu vor intra.

S-a lansat noul Honda Civic Type-R: Pret, specificatii tehnice si cand ajunge in Romania

Modele Honda Civic au fost mereu extrem de populare si de cumparate atat pe piata din Romania, cat si pe cea europeana. Daca ultimul model aparut a dezamagit putin din punct de vedere al design-ului, a veenit vremea ca Honda sa-si ia revansa cu varf si indesat. Cel putin prin varianta Honda Civic Type-R. R-ul [].

Faze tari:Cei mai batrani miri din lume au impreuna 188 de ani;Visa sa devina cea mai grasa femeie din lume, insa vestea ca va deveni mama a facut-o pe o americanca sa se razgandeasca;Au transformat o grota intr-o locuinta de vis! Uimitor cum au renovat

Si-a pescuit din lac propriul portofel, dupa ce il pierduse in acelasi loc in urma cu 25 de ani. Ce a gasit in el. Un pescar din Austria a fost scos din anonimat de o captura impresionanta. Descoperire uimitoare a savantilor: soarele nostru a avut un 'frate geaman malefic' vinovat pentru disparitia dinozaurilor. Totodata, toate stele se formeaza in perechi. Acum 4,5 de miliarde de ani, cand sistemul nostru solar s-a format, soarele a avut un geaman.

Bursele din lume asteapta, cu optimism, decizia de politica monetara a Fed

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, investitorii asteptand decizia de politica monetara pe care o va lua banca centrala americana Federal Reserve - Fed) astazi.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )