Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze tari:Cei mai batrani miri din lume au impreuna 188 de ani;Visa sa devina cea mai grasa femeie din lume, insa vestea ca va deveni mama a facut-o pe o americanca sa se razgandeasca;Au transformat o grota intr-o locuinta de vis! Uimitor cum au renovat

Hotnews Hotnews,
 Faze tari:Cei mai batrani miri din lume au impreuna 188 de ani;Visa sa devina cea mai grasa femeie din lume, insa vestea ca va deveni mama a facut-o pe o americanca sa se razgandeasca;Au transformat o grota intr-o locuinta de vis! Uimitor cum au renovat

Si-a pescuit din lac propriul portofel, dupa ce il pierduse in acelasi loc in urma cu 25 de ani. Ce a gasit in el. Un pescar din Austria a fost scos din anonimat de o captura impresionanta. Descoperire uimitoare a savantilor: soarele nostru a avut un 'frate geaman malefic' vinovat pentru disparitia dinozaurilor. Totodata, toate stele se formeaza in perechi. Acum 4,5 de miliarde de ani, cand sistemul nostru solar s-a format, soarele a avut un geaman. continuă pe Hotnews

DIN PACATE, O VESTE TRISTA !!! UNUL DINTRE CEI MAI iNDRAGITI ARTISTI DIN ROMANIA TOCMAI A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL !!! (FOTO)

Cantaretul Petre Magdin a suferit un atac cerebral. Se pare ca starea artistului este stabila, darpericolul nu a trecut, din nefericire el intampinand dificultati locomotorii.

Faze tari: Exista automate de la care iti poti cumpara like-uri pe Instagram; Cel mai batran dealer de heroina are 81 de ani. Isi tinea marfa in carja; S-a trezit cu un sarpe urias pe masina in timp ce conducea pe autostrada

Numai cainii in sacosa au voie la metrou. La finele lui 2016, consiliul local din New York a stabilit ca la metroul din metropola au. A vrut sa scape de vechiturile din garaj, dar a gasit o capodopera pierduta a picturii. Un tablou crezut pierdut al lui Jackson Pollock a fost gasit in.

BACALAUREAT 2017 BRAILA. Cei mai multi liceeni au primit atestat de nivel mediu la proba de competente digitale a bacalaureatului

BACALAUREAT 2017 BRAILA Cei mai multi liceeni din Braila au primit atestat de nivel mediu la proba de competente digitale de la bacalaureat, potrivit informatiilor furnizate vineri de Inspectoratul Scolar.

VIDEO Cele mai spectaculoase plaje din lume. Topul realizat de unul din cele mai importate site-uri de calatorie din lume

Cateva dintre cele mai spectaculoase si nonconformiste plaje din lume au apa fierbinte, nisip verde-galbui sau sunt bine ascunse turistilor.

Topul celor mai vizitate muzee din UE: care sunt obiectivele din Romania care atrag cei mai multi vizitatori

European Group on Museum Statistics a publicat lista celor mai vizitate muzee din Uniunea Europeana. Peste noua milioane de persoane i-au trecut pragul anul trecut muzeului aflat in fruntea clasamentului, in timp ce turistii sunt atrasi cu precadere de trei astfel de obiective din Romania.

Mutare extrem de importanta a taberei Dragnea: Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea, anunta ca a dat drumul la robinetul cu bani de la stat pentru liderii locali

Miscare extrem de importanta in razboiul politic dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea: Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Dragnea, a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) si a decis cine va primi finantare, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Dupa o perioada nu tocmai stralucita pe care a traversat-o,Mihai Pintiliia fost unul dintre cei mai buni jucatori aiSteleipe finalul campionatului. Si la echipa nationala prestatiile.

Cei mai cool fashion bloggeri copii

Retelele social media abunda in fashion bloggeri de diverse varste. Inclusiv copii, de la stadiul de bebelusi pana la cel de scolari. Iata 12 exemple, conturi de socializare pe care le poti urmari in continuare.

In ce domenii lucreaza majoritatea romanilor. Topul sectoarelor cu cei mai multi angajati

Datele Institutului National de Statistica INS ) arata ca in tara noastra sunt inregistrati circa 5,5 milioane de salariati. Unde lucreaza cei mai multi dintre ei?.

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )