Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un oficial american avertizeaza: Statul Islamic va incerca sa comita noi atentate in Europa si SUA

Antena3 Antena3,
Un oficial american avertizeaza: Statul Islamic va incerca sa comita noi atentate in Europa si SUA

Oficial american:Reteaua terorista Stat Islamic va incerca sa comita noi atentate in Europa si SUA-2WASHINGTON MEDIAFAX) - Reteaua terorista Stat Islamic probabil va incerca sa comita noi atentate in Europa. continuă pe Antena3

Oficial american: Reteaua Stat Islamic va incerca sa comita noi atentate in Europa si SUA

Reteaua terorista Stat Islamic probabil va incerca sa comita noi atentate in Europa si in Statele Unite in cursul anului 2016, avertizeaza generalul american Vincent Stewart, dircetorul Agentiei pentru Informatii Militare din SUA, informeaza CNN.

Germania: perchezitii la doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic

Politia germana a efectuat duminica in regiunea Mainz din vestul Germaniei mai multe perchezitii in locuintele a doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic. Acestia ar fi participat la razboiul civil din Siria ca membri ai unei organizatii teroriste straine, a declarat federal german care a confirmat perchezitiile, fara a specifica insa numele organizatii teroriste in cauza, potrivit AFP, citata de HotNews.

Perchezitii in vestul Germaniei, la locuintele a doi barbati suspectati de legaturi cu Statul Islamic

Politia germana efectuate duminica in regiunea Mainz din vestul Germaniei perchezitii in locuintele a doi suspecti de legaturi cu gruparea Statul Islamic. Cei doi suspecti ar fi participat la razboiul civil din Siria ca membri ai unei organizatii teroriste straine, a declarat federal german care a confirmat perchezitiile, fara a specifica insa numele organizatii teroriste in cauza, potrivit AFP.

Canada va opri atacurile aeriene impotriva gruparii Statul Islamic in Irak si Siria

Canada va pune capat la 22 februarie atacurilor sale aeriene impotriva pozitiilor gruparii Statul Islamic SI) in Irak si Siria, a anuntat luni guvernul premierului canadian Justin Trudeau, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Canada opreste bombardamentele impotriva gruparii Statul Islamic in Irak si Siria

Canada pune punct loviturilor aeriene impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic SI) in Irak si Siria, incepand cu data de 22 februarie, a anuntat luni guvernul canadian, citat de AFP. Premierul Trudeau a promis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )