Libnet.ro
UNICEF

07:30

Oficial american: Toata lumea stie ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din SUA

România Liberă România Liberă,
Oficial american: Toata lumea stie ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din SUA

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la ONU, a facut, sambata, declaratii extrem de dure la adresa Rusiei, pe care o acuza ca s-a implicat in alegerile din SUA, la fel cum a facut-o si pe alte continente, intr-o maniera prin care incearca sa induca haos. continuă pe România Liberă

Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Klaus Iohannis, despre oferta americana de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Fost parlamentar, implicat intr-un ACCIDENT. Toata lumea il cunoaste

Un fost parlamentar a fost implicat intr-un accident auto, in centrul Iasiului. Viorel Blajut a ajuns la spital in urma coliziunii dintre doua autoturisme de lux, BMW si un Mercedes, la volanul.

Francois Hollande a uimit pe toata lumea. Ce a facut recent fostul presedinte francez i-a lasat pe multi fara cuvinte

Francois Hollande stie sa ierte. Cel putin asa se explica decizia fostului presedite francez de a se impaca cu jurnalista Valerie Trierweiler. La trei ani dupa aparitia cartii.

Oficial american, dupa intalnirea Trump-Putin: Exista foarte clar o alchimie pozitiva intre ei

Pentru prima lor intalnire, Donald Trump si Vladimir Putin s-au inteles bine si a fost o alchimie pozitiva intre ei, a afirmat vineri secretarul de stat american, Rex Tillerson, po.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )